Servicerådgiver-elever til Semler Retail Risskov


Til vores forretning søger vi nu to handelselever med speciale i autobranchen, der under uddannelsen har lyst til at specialisere sig som servicerådgivere.

Vil du være med til at gøre vores Audi forretning og Skadecenter (hvor vi arbejder med SKODA, Volkswagen, Audi og Porsche) til Danmarks bedste, og brænder du for at levere god kundeservice? Er du engageret, udadvendt og ønsker du at udvikle dig og give dine kunder en unik oplevelse hver eneste dag – så er du muligvis egnet til at blive optaget på vores næste hold af elever, der sammen med os skal skabe fremtidens bilforhandler.

Hvem er vi?
Hos Semler Retail Risskov er det vores ambition, at vi vil tilbyde vores kunder en enestående oplevelse, hver gang de besøger vores showrooms eller værksteder. Derfor har vi sat kundetilfredshed allerhøjest på vores agenda - og derfor leder vi nu efter elever, der sammen med os kan yde det ypperste og vil gå den ekstra mil for at opnå Danmarks mest tilfredse bilkunder.

Vi søger to elever, der har lyst til at uddanne sig som servicerådgivere hos os, hvor du vil stifte bekendtskab med Audi og vores Skadecenter.

Uddannelsesforløbet
I løbet af din uddannelse vil du veksle mellem at deltage i undervisning på Erhvervsskolerne i Aars og være i erhvervsfaglig praktik i vores forretning i Risskov.

Hvem er du?
Vigtigst af alt er din personlige holdning til og adfærd overfor dine fremtidige kunder og kolleger. Du er både empatisk og ambitiøs med en ydmyg tilgang til det at lære, og du vil gerne skabe resultater, der ligger væsentligt over gennemsnittet.
Vi forestiller os, at du er vild med biler, har et godt humør, er smilende og udadvendt, samt brænder for at give vores kunder en unik og relationsskabende oplevelse. Du forstår desuden at møde dine kunder i øjenhøjde.

Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten en gennemført EUX, HG2, EUD (grundforløb 2), HTX/STX/HF (suppleret med 10 ugers grundforløb) eller HHX (suppleret med 5 ugers grundforløb).

Vi forventer desuden følgende:

  • Du har erfaring med kundeservice
  • Du har god talforståelse
  • Du har et stort personligt drive og er selvigangsættende
  • Du er vedholdende og holder altid, hvad du lover
  • Du er fleksibel
  • Du har kørekort

Ansøgning
Vil du være en del af vores næste generation af dedikerede elever, der arbejder målrettet på at vores kundetilfredshed når nye højder, og mener du, at du matcher vores ønsker, skal du søge via linket "Send ansøgning".

Ansøgningsfrist er den 1. august 2018. Ansøgningerne behandles løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Servicechef Joos Gregersen på telefon 30695791.

 


Adresse
Semler Retail Risskov
Grenåvej 347
8240 Risskov