Servicechef til Semler Retail Aalborg


Vil du være med til at sikre de bedste kundeoplevelser i vores store bilforretning i Nordjylland?
 
Vi søger hos Semler Retail Aalborg en kollega til vores ledelsesteam til varetagelse af stillingen som servicechef. Som servicechef vil du stå for den daglige drift og ledelse af eftermarkedsfunktionen samt have det overordnede ansvar for mekanisk værksted, pladeværkstedet samt reservedelslageret.
 
I stillingen vil du referere til filialchefen.
 
En del af en stor og professionel organisation
Vi tilbyder et udfordrende job i en spændende branche og en stor organisation. Vores bilforretning er placeret i hjertet af Nordjylland og er autoriseret til at sælge og servicere Volkswagen personbiler, Volkswagen ErhvervsPlus, Audi og SKODA. Semler Retail Aalborg er en del af Semler Gruppen med over 2.300 kolleger, heraf de 130 i Aalborg.
 
Fokus på kvalitet og udvikling
Vi har et gennemgående fokus på kontinuerlig vækst i kvalitet, service og lønsomhed på værkstederne med et stærkt ønske om at levere de bedste oplevelser til vores kunder.
For at opnå dette, arbejdes målrettet med at udvikle og efterleve processer og procedurer for driften, samt implementere strategierne i forretningen. Til dette formål søger vi en servicechef, der kan iværksætte de rette tiltag og motivere en erfaren og rutineret gruppe af medarbejdere.
 
Vi sigter mod at skabe tilfredsstillende driftsøkonomiske resultater; kontinuerlig vækst og resultatforbedring, hvor servicechefen agerer som en dynamisk og operationel sparringspartner for virksomhedens øvrige ledelse.
 
Der lægges i stillingen stor vægt på synlig ledelse, udvikling og motivation af afdelingens medarbejdere samt din evne til at skabe resultater. Desuden er det væsentligt, at du som en del af ledergruppen kan bidrage til og udvikle de overordnede forretningsfilosofier samt kan indtage et bredt og tværgående helhedssyn.
 
Om dig
Vi søger til stillingen en leder, som prioriterer en synlig, ærlig og respektfuld ledelsesstil, og som har minimum 3 års erfaring med at praktisere dette i en lignende stilling.
 
Det er vigtigt for os, at du forstår nødvendigheden i at sætte en ære i at give de gode kundeoplevelser og kan hjælpe dine kolleger med at opnå målsætningerne. Denne indstilling bunder bl.a. i din naturlige orientering mod kvalitet og resultater samt din evne til at eksekvere og træffe beslutninger. I din ledelse formår du at aflevere dine budskaber på en klar og konsekvent vis, mens du har en positiv og motiverende attitude.
 
For den rette person vil der være god mulighed for såvel personlig som faglig udvikling. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt på et attraktivt niveau med hensyntagen til din erfaring og kompetencer.

Lyder dette som noget for dig?
Du søger stillingen via linket ”Send ansøgning” nedenfor.
 
Vi behandler ansøgningerne løbende.
 
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte filialchef Nils Rodh på telefon 4050 5064.
 
 

Adresse
Semler Retail Aalborg
Ny Kærvej 47
9000 Aalborg