Salgstrainees til Volkswagen Erhvervsbiler


Til 6 af vores Volkswagen Erhvervscentre søger vi nu trainees til næste generation af dedikerede Erhvervssælgere. Vil du være med til at gøre Volkswagen Erhvervsbiler til Danmarks fortrukne bil-samarbejdspartner, og brænder du for at levere den bedste kundeservice? Er du engageret, udadvendt og ønsker du at udvikle dig og give dine kunder en unik oplevelse hver eneste dag?
 
Så er du muligvis egnet til at blive optaget på vores næste hold af trainees, der sammen med os skal skabe fremtidens Volkswagen Erhvervscentre.
 
Hvad er et traineeforløb hos Volkswagen Erhverv?
Du bliver tilknyttet din valgte forretning og får titlen ”Erhvervstrainee”. Selve traineeforløbet strækker sig over 18 måneder.
 
Uddannelsen indeholder både teori og praksis indenfor Erhvervssalg (B2B). Du vil stifte bekendtskab med emner som Brand experience, IT-systemer, finansiering, jura, leasing, kommunikation, business to business salgsteknik og naturligvis produktkendskab mm.
Du vil blive testet både under traineeforløbet og ved en stor afsluttende eksamen. Du skal være klar til på sigt at ”komme ud i marken”, hvor kunderne er.
 
Hele traineeforløbet er naturligvis aflønnet og er en sjælden mulighed for at blive en del af et af Danmarks førende bilmærker. Samtidigt sikrer vi, at du gennemfører en salgsrådgiveruddannelse indenfor B2B salg  i Volkswagen Gruppen, der også kan bruges internationalt.
 
Hvem er du?
Vigtigst af alt er din personlige holdning til og adfærd over for dine fremtidige kunder. Du er både empatisk og ambitiøs med en ydmyg tilgang til det at lære, og du vil gerne skabe resultater, der ligger væsentligt over gennemsnittet.
Vi forestiller os, at du har et godt humør, er smilende og udadvendt, samt brænder for at give vores kunder en unik og relationsskabende oplevelse. Vi forestiller os derfor, at du har en baggrund indenfor enten service, handel, håndværk eller teknik, samt at du forstår at møde dine kunder i øjenhøjde.
 
Derudover forventer vi følgende:
  • Du har et stort personligt drive og er selvigangsættende
  • Du er vedholdende og holder altid, hvad du lover
  • Du kender betydningen af god kundeservice
  • Du har god talforståelse
  • Du kan lide at møde nye mennesker og er god at skabe lange relationer
  • Du er fleksibel
  • Du har kørekort
  • Det er tilladt at være en ”dårlig taber”
  • Du synes varebiler er ”rigtige” biler
Hvordan ansøger du?
Rekrutteringsprocessen kan ikke være lettere… Det betyder, at du IKKE skal skrive en tidskrævende skriftlig ansøgning og i første omgang skal du heller ikke sende et CV.
 
Vil du være en del af vores næste generation af dedikerede medarbejdere, der arbejder målrettet på, at vores kundetilfredshed når nye højder og mener du, at du matcher vores ønsker, så test dig selv, om du har, hvad der skal til for at blive vores nye kollega ved at svare på spørgeskemaet hos Speedrecruiters her
 
Ansøgningsfrist er 15. maj 2018.
 
I din ansøgning vil vi bede dig angive hvilke to af følgende ErhvervsCentre, du helst vil tilknyttes:
Viborg, Kolding, Risskov, Ribe, Glostrup, Frederikshavn.
 
Vi gennemfører 1. samtaler fra 28. maj til 3. juni, 2. samtaler fra 11. til 17. juni og forventer, at du kan tiltræde mandag d. 13. august 2018.
 
Har du spørgsmål til selve traineeforløbet, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Jakob Kaalund på telefon 4328 8121 eller via mail jaka@vw.dk. Spørgsmål til ansættelsesprocessen kan rettes til HR-partner Dennis Rasmussen på telefon 2421 8108.

Adresse
Volkswagen Erhvervsbiler
Park Allé 355
2605 Brøndby