Salgsrådgiver til Volkswagen Risskov


Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og sælge biler af absolut højeste kvalitet?

  • Har du erfaring fra et lignende job, og lyst til at komme videre i en af bilbranchens største virksomheder?
  • Kan du se dig selv i en fremtid som ambassadør for et af de mest innovative bilmærker i verden?

Fokus på kunden og hinanden
Hos Volkswagen Risskov er vi et team på 7 engagerede medarbejdere. Vores nøgleord er troværdighed, loyalitet og et højt energiniveau. Du bliver en del af et miljø, hvor der lægges vægt på performance og resultater, men hvor det samtidigt er sjovt at gå på arbejde.

Vi vil have yderst tilfredse kunder
I din meget udadvendte rolle rådgiver du vores kunder, sælger dem nye og brugte Volkswagen biler. I dialogen med kunderne spørger du ind til deres behov og formidler den rette finansiering og forsikring.
I det daglige får du et tæt samarbejde med vores reservedelsafdeling og værksted, hvorfor det er vigtigt at du er en teamplayer.

Du behersker godt købmandskab og sikrer langvarige kunderelationer
Det er vigtigt, at du brænder for god service og kan kommunikere med mennesker på alle niveauer. Det falder dig naturligt at knytte tætte og langvarige kundeforhold, og høj kundetilfredshed er dit drive. Du kan arbejde detaljeorienteret og kvalitetsbevidst med kundehåndteringssystemer og tal skræmmer dig ikke.

Certificering i Volkswagens internationale salgsuddannelse og et lokalt sammenhold
Hos Volkswagen Risskov gør vi meget for at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Vi bakker dig op med relevant Volkswagen uddannelse og de nyeste salgssystemer og –værktøjer. Du kommer på produkttræning på nye modeller i Danmark og Europa, så du har opdateret viden til at rådgive kunderne bedst muligt.

Vi giver dig løn efter dine kvalifikationer, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder, og du vil blive en del af en stor organisation. Vi er dog ikke større, end at vi hos Volkswagen Risskov ser os selv som en familie, der holder sammen.

Lyder det som noget for dig?
Søg venligst online via linket "Send ansøgning" nederst på siden.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte filialchef Lars Malling Hansen på telefon 43223510.

Ansøgningsfrist er den 7. april 2017.


Der vil løbende blive afholdt samtaler.


Adresse
Volkswagen Aarhus, Risskov
Grenåvej 347
8240 Risskov