Salgsrådgiver til Volkswagen København – Årets Volkswagen forhandler 2017


Da en af vores dygtige salgsrådgivere har fået nye udfordringer internt i organisationen, søger vi en ny, dygtig kollega til vores professionelle salgsteam. Hvis du kan svare ja til nedenstående spørgsmål, er det måske dig, vi leder efter.

  • Har du erfaring fra et lignende job og lyst til at komme videre i en af bilbranchens største virksomheder?
  • Kan du se dig selv i en fremtid som ambassadør for nogle af de mest innovative bilmærker i verden?
  • Brænder du for kundepleje og godt købmandskab?

Fokus på kunden og hinanden
Vores nøgleord er troværdighed, loyalitet og et højt energiniveau. Du bliver en del af et miljø, hvor vi gennem stærkt teamarbejde lægger vægt på performance og resultater, men hvor det samtidigt er sjovt at gå på arbejde.

Vi vil have yderst tilfredse kunder
I din meget udadvendte rolle rådgiver du vores kunder og sælger dem både nye og brugte biler. I dialogen med kunderne spørger du ind til deres behov og formidler den rette finansiering og forsikring.
I det daglige får du et tæt samarbejde med vores reservedelsafdeling og værksted, hvorfor det er vigtigt, at du er en teamplayer.

Du behersker godt købmandskab og sikrer langvarige kunderelationer
Vi søger en salgsrådgiver, som har minimum 3 års erfaring med salg af nye biler. Det er vigtigt, at du brænder for god service og trives med at kommunikere med mennesker på alle niveauer. Det falder dig naturligt at knytte tætte og langvarige kundeforhold, og høj kundetilfredshed er dit drive. Du kan arbejde detaljeorienteret og kvalitetsbevidst med kundehåndteringssystemer, og tal skræmmer dig ikke. Du skal være indstillet på, at weekendarbejde indgår i stillingen.
Har du kendskab til Volkswagen, ŠKODA, Audi eller SEAT og vores sælgerværktøjer, er det en fordel, men ikke et krav.

Gode udviklingsmuligheder
Hos Volkswagen København - årets Volkswagen forhandler 2017 - gør vi meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Vi bakker dig op med relevant uddannelse og de nyeste salgssystemer og -værktøjer. Du kommer på produkttræning på nye modeller, så du er opdateret på viden til at rådgive kunderne bedst muligt.

Din løn er en kombination af fast grundløn og bonus, som forhandles efter kvalifikationer. Vi tilbyder desuden firmabil, mobiltelefon, frokostordning samt pension og andre fordelagtige medarbejdergoder.

Ansøgning
Søg venligst stillingen online via linket "Send ansøgning".

Ansøgningsfrist er den 20. november 2018.
 
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Martin Bäcklund Jørgensen på telefon 4322 3015.

 


Adresse
Volkswagen København
Banevingen 9
2200 København N