Salgsrådgiver til Semler Retail Erhverv Storkøbenhavn


Har du flammer i øjnene og lysten i hjertet til at finde kunder til vores mange løsninger indenfor Volkswagen Erhverv?

Vi søger en energisk og professionel sælger med opsøgende salg som speciale til vores nye ”Hunter-team” med fokus på at sælge erhvervsbiler af absolut højeste kvalitet.

Vi ønsker fremadrettet at samle vores kræfter i et helt nyt set-up, som består af sælgere i et ”Hunter-team” og et ”Farmer-team”. Som en del af førstnævnte er du kendetegnet ved at brænde for at netværke og stortrives i jagten efter potentielle kunder.

Fokus på kunden og hinanden
Du bliver ambassadør for et af de mest innovative bilmærker i verden og en del af et salgsteam af engagerede kolleger. Du refererer til salgschefen og får resultatansvar for dit personlige salgsbudget. Vores nøgleord er troværdighed, loyalitet og et højt energiniveau, og du vil blive en del af et miljø, hvor der lægges vægt på performance og resultater, men hvor det samtidigt er sjovt at gå på arbejde.

Vi vil have yderst tilfredse kunder
I din meget udadvendte og opsøgende rolle rådgiver du vores kunder, sælger dem nye Volkswagen erhvervsbiler, og håndterer evt. også brugte biler i processen. I dialogen med kunderne spørger du ind til deres behov og formidler den rette finansiering og forsikring.
I det daglige får du et tæt samarbejde med vores reservedelsafdeling og værksted, hvorfor det er vigtigt, at du er en teamplayer.

Du behersker godt købmandsskab og sikrer langvarige kunderelationer
Det er vigtigt, at du brænder for at skabe resultater, give god service og kan kommunikere med mennesker på alle niveauer. Samtidig falder det dig naturligt at knytte tætte og langvarige relationer, og høj kundetilfredshed er dit drive. Du kan arbejde detaljeorienteret og kvalitetsbevidst med kundehåndteringssystemer, og tal skræmmer dig ikke.
Du har erfaring med B2B-salg og kan fremvise resultater fra tidligere ansættelser, men erfaring fra branchen er ikke et krav.

Certificering i Volkswagens Erhvervsbilers salgsuddannelse og et lokalt sammenhold
Vi gør meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Vi bakker dig op med relevant Volkswagen-uddannelse og de nyeste salgssystemer og –værktøjer. Du vil komme på produkttræning på nye modeller i Danmark og Europa, så du har opdateret viden til at rådgive kunderne bedst muligt.

Vi giver dig en konkurrencedygtig løn baseret på fast løn samt provision, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder, og du vil blive en del af en stor organisation. Vi er dog ikke større, end at vi ser os selv som et solidt team, der holder sammen.

Lyder det som noget for dig?
Søg stillingen online via linket "Send ansøgning".

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Nigel Kelly på telefon 3046 1797 eller Jens Kristian Havkrog på telefon 51839039.

Ansøgninger behandles løbende.

 


Adresse
Volkswagen Erhvervsbiler Amager
Englandsvej 437
2770 Kastrup