Salgsrådgiver til Audi HørsholmVil du være en del af vores professionelle salgsteam og sælge biler af absolut højeste kvalitet?

Med afsæt i Audis brede vifte af modeller, har vi behov for en salgsrådgiver, der kan betjene en lang række kundesegmenter og salgskanaler.

Fokus på kunden og hinanden
Hos Audi Hørsholm er vi et team af engagerede medarbejdere. Vores nøgleord er troværdighed, loyalitet og et højt energiniveau. Du bliver en del af et miljø, hvor der lægges vægt på performance og resultater, men hvor det samtidigt er sjovt at gå på arbejde.

En unik og relationsskabende oplevelse
I din meget udadvendte rolle rådgiver du vores kunder og sælger dem nye og brugte Audi biler. I dialogen med kunderne løser du deres behov og formidler den rette finansiering og forsikring.
I det daglige får du et tæt samarbejde med vores reservedelsafdeling og værksted, hvorfor det er vigtigt, at du er en teamplayer.

Du behersker godt købmandskab og sikrer langvarige kunderelationer
Det er vigtigt, at du brænder for god service og kan kommunikere med mennesker på alle niveauer. Det falder dig naturligt at knytte tætte og langvarige kundeforhold, og høj kundetilfredshed er dit drive. Du kan arbejde detaljeorienteret og kvalitetsbevidst med kundehåndteringssystemer, og tal skræmmer dig ikke.

  • Du har lyst til at blive en del af en struktureret og moderne virksomhed
  • Du har erfaring fra bilbranchen - konkret har du minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling
  • Du er hurtig til at skabe gode relationer
  • Endelig har du trækkraft som en Audi Q7, og så gør det bestemt ikke noget, hvis du har passion for biler – især Audi.

Gode udviklingsmuligheder
Hos Audi Hørholm gør vi meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Vi bakker dig op med relevant Audi uddannelse og de nyeste salgssystemer og –værktøjer. Du kommer på produkttræning på nye modeller, så du har opdateret viden til at rådgive kunderne bedst muligt. Du får en spændende og udfordrende arbejdsdag og en enestående chance for at sælge biler af meget høj kvalitet til en eksklusiv kundeskare.
Vi giver dig løn efter dine kvalifikationer, sundhedssikring samt andre fordelagtige medarbejdergoder.

Ansøgning
Søg venligst online via linket "Send ansøgning".

Ansøgningsfrist er den 25. maj 2018..

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Bjarke T.B. Hansen på telefon 43223929.

Enhver ansøgning og forespørgsel behandles naturligvis fortroligt.

 


Adresse
Audi Hørsholm
Kokkedal Industripark 6
2980 Kokkedal