Salgskoordinator til Semler GruppenSemler Gruppen søger kollega med godt humør og god energi, til stillingen som salgskoordinator. Har du lyst til et spændende job med gode kolleger? Har du flair for tal, og mod på nye udfordringer? Hvis du kan svare ja til ovenstående, er du måske den salgskoordinator vi mangler i LeveranceCenteret i Aarhus.

Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen. Det kræver blandt andet en velfungerende intern organisation, som består af de bedste kompetencer og rette hænder til at udføre opgaverne. I Semler Gruppen forstår vi værdien af kompetente og motiverede medarbejdere.

Stillingen
Som salgskoordinator vil dine primære opgaver være indregistrering og fakturering af nye og brugte biler, samt fakturering af nye og brugte landbrugsmaskiner i Semler Agro - i tæt samarbejde med dine dygtige kolleger i LeveranceCenteret. Du vil have en stor kontaktflade med både salgsorganisationen, interne relationer og eksterne samarbejdspartnere, og din dagligdag vil byde på mange forskelligartede udfordringer.

Om dig
Du har et naturligt positivt drive, evner at arbejde selvstændigt, men også i samarbejde med andre. Du har flair for tal, har sans for kvalitet, udviser personligt engagement og forstår at prioritere opgaver. Du har stor ansvarsfølelse og har stor lyst til at opnå viden om nye arbejdsopgaver.

Du har godt humør, er effektiv og fleksibel. Du besidder en omhyggelig, grundig og systematisk arbejdsstil og arbejder med stor dedikation. Du er nysgerrig og nyder at have mange bolde i luften.

Hvis du har erfaring fra bilbranchen, og har arbejdet med DMR, AutoCore og/eller Navision er det et stort plus – men ikke et krav.

Vi tilbyder
Et attraktivt job, gode kollegaer, daglige udfordringer og selvstændige opgaver. Du bliver en del af vores ServiceCenter, som har til opgave at administrere en spændende organisation, som er førende i bilbranchen.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. 

Interesseret
Søg venligst online via link nederst i opslaget.

Ansøgningerne behandles løbende, og stillingen ønskes besat pr. 1. maj  2018. Enhver ansøgning og forespørgsel behandles naturligvis fortroligt.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen eller Semler Gruppen, kan du kontakte teamleder Kasper Krarup Lindgaard på telefon 3155 3055.

 


Adresse
Semler Gruppen (ServiceCenter)
Øster Parkvej 12-16
8270 Højbjerg