Salgskoordinator på deltid til Audi Gladsaxe


Har du flair for tal ?

Har du kendskab til DMR og erfaring fra bilbranchen ?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, er du måske vores nye salgskoordinator.

Vi sørger for at bilerne kommer på gaden
Som salgskoordinator vil dine primære opgaver være indregistrering og fakturering af nye og brugte biler - i tæt samarbejde med vores salgsrådgivere. Du vil have en stor kontaktflade med både salgsorganisationen, interne relationer og eksterne samarbejdspartnere, og din dagligdag vil byde på mange forskelligartede udfordringer.

Nysgerrig og regnskabsorienteret
Du har et naturligt positivt drive, evner at arbejde selvstændigt, men også i samarbejde med andre. Du har flair for tal, har sans for kvalitet, udviser personligt engagement og forstår at prioritere opgaver. Du har stor ansvarsfølelse og lyst til at opnå viden om nye arbejdsopgaver.
Du har desuden godt humør, er effektiv og fleksibel. Du besidder en omhyggelig, grundig og systematisk arbejdsstil og arbejder med stor dedikation.
Hvis du har erfaring fra bilbranchen, og har arbejdet med DMR er det et stort plus – men ikke et krav.

Et stærkt team med daglige succesoplevelser
Du får gode kollegaer i et mindre team, hvor vi brænder for at yde god service til vores kolleger og kunder. Vi er en spændende og dynamisk arbejdsplads med et attraktivt miljø.
Hos Audi Gladsaxe gør vi meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde, og du bliver en del af en stor organisation.
Vi tilbyder løn efter dine kvalifikationer, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder.

Arbejdstiden er 20-25 timer ugentligt på vores adresse i Søborg.

Interesseret ?
Søg venligst stillingen online via linket "Send ansøgning".

Ansøgningsfrist er den 17. december 2018.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte filialchef Peter Persson på telefon 2042 9016.

 


Adresse
Audi Gladsaxe
Turbinevej 1
2860 Søborg