Reservedelsrådgiver (deltid/studiejob) til Semler Retail Gladsaxe


Vi søger en positiv og serviceminded reservedelsrådgiver på deltid/studiejob til vores mekaniske værksted. 
Arbejdstiden tilpasses dig og dine ønsker, men forventes at være 2-3 gange ugentligt, i alt 10-15 timer, fra sidst på eftermiddagen til tidlig aften. 

Du vil komme til at arbejde med nogle af markedets bedste produkter, i en af Danmarks største Volkwagen- og ŠKODA forhandlere med mere end 120 kollegaer på lokationen. 

Bliv en del af en moderne forhandler
Vi sælger reservedele og tilbehør af højeste kvalitet, og vores faciliteter svarer selvfølgelig hertil. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med 14 kolleger på et lager i absolut topklasse, hvor vores højeste prioritet er glade medarbejdere og slutoplevelsen hos kunden. Du vil få stor mulighed for at sætte dit præg på arbejdsopgaverne, som bl.a. vil omfatte:
 
  • Stor interaktion afdelingerne imellem for at sikre det optimale slutresultat 
  • Ekspedition af vores mekaniske værksted
  • Rådgivning af vores kunder om reservedele og tilbehør
  • Sikre at kunden altid går herfra med en 5-stjernet oplevelse

Du indgår i et eftermarkedsteam af entusiaster, hvor vores største fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice. Vi har et godt og positivt arbejdsmiljø, og du kommer til at indgå i et bredt samarbejde med resten af reservedelspersonalet, vores værksted og salgsafdelingen.

Du har den rette holdning og er åben for nye indtryk
Du har den rette indstilling og har flair for ny teknologi. Du sætter en ære i at vide alt om dit felt og søger aktivt information på egen hånd. Du har gerne erfaring fra en lignende stilling, eller en mekanisk baggrund, og brænder for bilbranchen og vores mærker. Vi ser gerne, at du:
 
  • Har lyst til at blive en del af et struktureret og moderne reservedelslager 
  • Har øje for detaljen og altid går op i at levere en god kundeservice 
  • Vil levere den højeste kvalitet hver gang 
  • Har kørekort til almindelig bil, kat. B 

Du får gode udviklingsmuligheder
Hos Semler Retail Gladsaxe gør vi meget for at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Du kommer både til at ekspedere et stort hold af engagerede mekanikere og til at rådgive og ekspedere vores kunder – dette både telefonisk, på mail og ansigt til ansigt. Alt dette kræver et godt kendskab til vores mærker, hvilket vi sørger for at klæde dig grundigt på til.

Du bliver en del af Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vi tilbyder en løn efter dine kvalifikationer, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder.

Lyder det som noget for dig?
Søg venligst stillingen online via linket "Send ansøgning".

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte reservedelschef Emil Pind på telefon 4322 3293.

Ansøgningsfrist er fredag den 23. august 2019.

Adresse
Semler Retail Gladsaxe
Dynamovej 5
2860 Søborg