Projektleder til Semler IT


Er du en erfaren og engageret IT-projektleder? Brænder du for at digitalisere forretningsprocesser? Og har du evnen til at omforme forretningsbehov til udviklingsgrundlag i en organisation med mange interessenter? Så er du muligvis vores nye IT-projektleder i Semler IT.
 
Om jobbet
Som vores nye IT-projektleder bliver du en del af Semler ITs udviklingsafdeling, hvor vi i dag er 20 mand plus eksterne konsulenter – både lokalt og offshore. Her bliver din opgave at lede projekter, der skal implementeres i et omfattende systemlandskab, der understøtter processerne helt fra bilfabrik til slutkunden.

Vores IT-landskab består hovedsageligt af egenudviklede løsninger, men også standardsystemer, som f.eks. MicroSoft Dynamics AX. Løsningerne spænder teknologisk fra mainframe og java back-end til web front-end bundet sammen i en Service Orienteret Arkitektur. Omkring 4000 brugere bruger dagligt disse løsninger.

Du vil blive ansvarlig for flere typer projekter, som kan variere meget i både størrelse og kompleksitet. Men vi kan garantere dig, at du vil blive udfordret på flere planer.

Det bliver dit ansvar at følge projektet hele vejen og sikre løbende afklaringer og tilpasninger. Derudover sikrer du at løsningerne testes af brugerne og accepteres af de vigtigste interessenter. I den forbindelse kommer du til at stå på mål for både økonomien og det aftalte scope i projekterne.

Der venter dig en travl hverdag, med samarbejder på tværs af en spændende organisation i en rivende digital udvikling. Dine dygtige kollegaer vil naturligvis støtte dig og sparre med dig over de mange udfordringer. Udover en dynamisk arbejdsplads, vil du også få en stor udviklingsmulighed, hvor vi står klar til at udvide dit ansvarsområde i takt med at du tillærer dig nye kompetencer.
 
Om dig
Du er en certificeret og dedikeret projektleder med min. 5 års erfaring, der brænder for at sætte dig ind i forretningens behov og processer.

Med dit flair for kommunikation formår du at bygge bro mellem forretning og teknik, hvilket du kan demonstrere ved at kommunikere på alle niveauer i et projekt. Du taler i øjenhøjde med alle lige fra arkitekter og udviklere til sælgere og produktspecialister - på engelsk såvel som dansk.

Din vedholdenhed er din store styrke, som kommer til udtryk, når du holder fast i aftaler og skal følge op på status i et projekt til efterfølgende afrapportering. Din rapportering sikrer nemlig at styregrupper og Governance board får et godt grundlag for at tage de nødvendige beslutninger.

Vi vil læne os op ad din forretningsorienterede og pragmatiske tilgang, i en verden, hvor projekter hurtigt udfordres af scope-ændringer eller omprioriteringer. Tidligere kollegaer vil i den forbindelse beskrive dig som en konstruktiv og løsningsorienteret person, der altid sætter forretningen i højsædet.

Om os
Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT.
Vores branche er på en spændende rejse, hvor både vores produkter og den måde de bliver ejet og brugt på udvikles med lynets hast. Beslutningsvejene er korte og miljøet uformelt. Det betyder, at du selv er med til at sætte dagsordenen.
 
Den daglige arbejdsplads er Banemarksvej 4 i Brøndby.
 
Ansøgning
Lyder dette som noget for dig? Ansættelsesstart er hurtigst muligt, og derfor afholdes samtalerne løbende. Så søg allerede i dag. Du ansøger via linket "Send ansøgning".
 
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT udviklingschef Torben Andersen på telefon 4328 8008.

 


Adresse
Semler IT
Banemarksvej 4
2605 Brøndby