Projektkoordinator hos Autonomous Mobility


Autonomous Mobility er i gang med at introducere selvkørende køretøjer i Danmark, Norden og Baltikum. Til vores base i hovedstadsområdet har vi brug for en projektkoordinator, der tager ansvar for et projekt i hele fasen fra salg til køretøjerne er i drift, når vi f.eks. begynder at gennemføre pilotprojekter i virkelig trafik.

Det kræver, at du er glad for at arbejde med mennesker og kan holde hovedet koldt i pressede situationer med stor bevågenhed. Det er ligeledes et krav, at du har flair for både mekanik og teknologi. Mest af alt lægger vi vægt på, at du kan styre og koordinere projekter, så alt bliver leveret til rette tid og forløber som det skal.

Dit primære ansvar er at føre projekter ud i virkeligheden fra aftalen er indgået med kunden og hele vejen til reel drift af selvkørende transport. Du vil være ansvarlig for koordinering med interessenter, tidsfrister og logistik. Opgaver derudover vil være, sammen med dine nære kollegaer, at hjælpe med at fremvise og demonstrere vores køretøjer, koordinere vagtplaner, planlægge transport med eksterne partnere, bidrage til at organisere produktdemonstrationer og lignende planlægningsmæssige opgaver. Vi forventer kort sagt, at du har både hovedet og hænderne skruet rigtigt på.

Det er et job, hvor du er meget væk fra skrivebordet for at møde kunder og partnere i hele Danmark og meget af Europa. Du vil skulle tage beslutninger selvstændigt og løse uforudsete udfordringer på stedet, hvor du forventeligt kan trække på din tidligere erhvervserfaring og din rolige personlighed.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Assistere projektlederen med projektplanlægning af events og fremvisninger i samarbejde med marketing og kommunikation.
  • Samarbejde med kommuner, institutioner og andre kunder om fastlæggelse af tidslinje for implementering af selvkørende trafik, inkl. opfølgende besøg på potentielletestområder, herunder fysisk inspektion af ruter, infrastruktur og faciliteter.
  • Samarbejde med myndigheder om procedurer, regler og kontaktbesøg.
  • Samarbejde med mekanikere om indsamling, rapportering og systematisering af fejl på køretøjer.
  • Samarbejde med producenter af selvkørende køretøjer og underleverandører.
  • Operation af selvkørende køretøjer i forbindelse med opstart af nye testområder.
  • Undervisning og uddannelse af kolleger i brug af køretøjer og procedurer.

Har du et kørekort til buskategori D eller D1 er dette et stort plus.

Autonomous Mobility er en start-up med en stor traditionsrig organisation i ryggen (Semler Gruppen A/S), og vi er sat i verden for at skabe nye transportvaner. Vi gør tingene på vores egne nye måder, men vi gør dem godt, vi griner sammen, og vi flytter milepælene for, hvad folk tror er muligt.

Du kan læse lidt om os her www.amobility.dk og sende din ansøgning via knappen nederst på siden. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Project Manager Kenneth Jensen på tlf. 60229400.

Vi kigger på det, du sender, og inviterer udvalgte til videointerview, før vi mødes til en personlig samtale. Vi vil gerne ansætte dig inden årsskiftet.


Adresse
Autonomous Mobility
Nordvej 233
2800 Kgs. Lyngby