PR- og Marketingchef til Porsche


Porsche Danmark søger en PR- og Marketingchef med et stærkt digitalt mindset til at videreudvikle mærkets position på det danske marked.

Jobbet
Du bliver ansvarlig for Porsche Danmarks marketingstrategi og for afvikling af marketingaktiviteter nationalt og lokalt samt vedligeholdelse af vores gode relation til den danske presse. Din fornemmeste opgave bliver at begejstre de danske kunder uanset i hvilket kontaktpunkt vi møder kunden!

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Udarbejdelse af marketingplan i overensstemmelse med den overordnede strategi, herunder ansvar for budgettering samt gennemførelse af kampagner og aktiviteter til opnåelse af de fastlagte mål.
  • Proaktiv udvikling af Porsches digitale tilstedeværelse både på egne og eksterne platforme.
  • Strategisk videreudvikling af vores eventprogram samt afvikling af bl.a. vores Porsche Sport Driving Experience, On Track events, fabriksbesøg samt pre views og launch events for vores nye modeller.
  • Opdatering, vedligeholdelse og udvikling/optimering af indhold på porsche.dk i EPI server – herunder versionering af internationalt materiale
  • Videreudvikling af vores dialogbaserede kommunikation samt udvikling af nyhedsbreve og kampagner i Dynamics 365 og pt Click Dimensions.
  • Drift af Porsche Danmarks social media tilstedeværelse – herunder udvikling af lokalt content.
  • Redaktion og udarbejdelse af vores kundeloyalitetsmagasin Porsche Magasin i samarbejde med vores eksterne partnere to gange årligt.
  • Udsendelse af (primært internationale) pressemeddelelser via MyNewsDesk, vedligeholdelse af Porsche gode relation til relevante motorjournalister samt deltagelse på Porsches internationale pressetur med journalister og på internationale Motorshows.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med de øvrige ansatte i Porsche Danmark, vores Porsche Centre og Servicecentre, Porsches internationale PR- og Marketingafdelinger samt vores bureauer og samarbejdspartnere.

Kvalifikationer
Du har en afsætningsøkonomisk uddannelse som cand.merc., HD (A) eller lignende suppleret med flere års praktisk erfaring med branding og digitale platforme – gerne fra bilbranchen, men dette er ikke et krav.
Du er engageret og løsningsorienteret og du besidder kreative og analytiske evner kombineret med godt købmandskab. Du evner at styre projekter sikkert i mål fra start til slut.
Du kan se, hvad der er ”rigtigt” og ”forkert” i relation til et givent brand, og forstår, hvad der skal til for at begejstre et publikum med naturligt høje forventninger.
Du mestrer det danske sprog i sådan en grad, at du med lethed kan skrive SoMe posts, nyhedsbreve og måske en enkelt artikel til vores magasin samt læse korrektur på dette.
Du behersker engelsk i skrift og tale, og gerne tysk (ikke et krav).

Vi tilbyder
En meget alsidig og spændende PR- og marketingstilling – med et af de stærkeste brands indenfor bilindustrien – i en flad og agil organisation med engagerede og passionerede kolleger.
Der må påregnes 25-30 rejsedage om året.

Ansøgning
Søg venligst online via linket "Send ansøgning".

Yderligere information kan fås hos Head of Porsche Denmark Christine Jelved på telefon 46 911 940.

Ansøgningsfrist er den 5. august 2018.

 


Adresse
Porsche
Banevingen 6
2200 København N