Pladesmed til Semler Retail Højbjerg


Har du lyst til at arbejde på et moderne skadecenter, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og af at yde god service?
 
Bliv en del af et motiveret team
Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer biler fra Volkswagen og SKODA – biler af højeste kvalitet. Derfor er vores faciliteter selvfølgelig i samme klasse, og vi forventer det samme om din ekspertise. Du får din egen lift og værktøj, og vi arbejder altid ud fra producentens reparationsvejledninger.
 
Vi forventer, at du:
  • Er udlært pladesmed og har stor erfaring med faget
  • Går op i at levere den højeste kvalitet hver gang
  • Kan lide en varieret hverdag med stor fokus på opretning
  • Har et godt humør og bidrager positivt til den gode ånd i vores virksomhed
Gode udviklingsmuligheder
Det er vigtigt for os, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse.
Vi vægter frihed under ansvar, og du vil opleve at du får tilstrækkelig tid til at løse opgaverne, da kvaliteten i arbejdet er alfa og omega.
 
En stor og professionel organisation

Som medarbejder hos os bliver du en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler.
 
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation, som tæller over 2.000 dedikerede kolleger.
 
Lyder dette som noget for dig?
Søg venligst stillingen via linket ”Send ansøgning” nedenfor.
 
Vi behandler ansøgningerne løbende.          
 
Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Frank Kronholm på telefon 4322 3060 eller Thorbjørn Hansen på telefon 4322 3073.
Adresse
Semler Retail Højbjerg
Øster Parkvej 12-16
8270 Højbjerg