Pladesmed til Semler Retail Aalborg


Har du lyst til at arbejde på et moderne skadecenter, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og af at yde god service?

Bliv en del af et topmoderne skadecenter
Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer biler fra Volkswagen, SKODA og Audi – biler af højeste kvalitet. Derfor er vores faciliteter selvfølgelig i samme klasse, og vi forventer det samme om din ekspertise. Du får din egen lift og værktøj, og vi arbejder altid ud fra producentens reparationsvejledninger.
 
Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag, hvor dine arbejdsopgaver blandt andet omfatter:
  • Taksering af egne skader
  • Booking af egne skader ved maleren
  • Udbedring, adskillelse og samling af skader
  • Kalibrering af undervogn og assistentsystemer
  • Diverse af- og påmontering
Hvem er du?
Du er uddannet pladesmed og har stor erfaring indenfor faget, ligesom du gerne har erfaring med taksering af biler. Du går op i at levere den højeste kvalitet hver gang og kan lide en varieret hverdag med stor fokus på opretning.

Med dit gode humør bidrager du positiv til den gode ånd i vores virksomhed og du har lyst til at blive en del af et topmoderne skadecenter, der har fokus på et godt og positivt arbejdsmiljø.

Gode udviklingsmuligheder
Det er vigtigt for os, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse. 
Vi vægter frihed under ansvar, og du vil opleve at du får tilstrækkelig tid til at løse opgaverne, da kvaliteten i arbejdet er alfa og omega.

En stor og professionel organisation
Som medarbejder hos os bliver du en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler.
 
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation, som tæller over 2.000 dedikerede kollegaer.

Lyder dette som noget for dig?
Så glæder vi os til at høre fra dig. Du søger online via linket ”Send ansøgning”.
Ansøgningsfrist er den 25. september 2019, men vi behandler ansøgningerne løbende.           

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Skadecenterchef Jan Søndergaard Linderoth på telefon 2811 9820 eller komme forbi Skadecenteret til en uforpligtende snak på adressen Indkildevej 16, 9210 Aalborg.

Adresse
Semler Retail Aalborg
Ny Kærvej 47
9000 Aalborg