Mekaniker til Semler Retail Amager


Vi søger en mekaniker til mekanisk værksted i vores travle bilhus.
 
Hos Semler Retail Amager vil du komme til at arbejde på biler af absolut højeste kvalitet, og altid med den nyeste teknologi.

Bliv en del af et topmoderne værksted
Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, så derfor er vores faciliteter i samme klasse.  Du får din egen tester, der altid er opdateret med de seneste fabrikssystemer og diagnose værktøjer.

Vores motto er: Planlægning og det rigtige værktøj – det er den halve løsning.
 
Vi vægter i særlig grad frihed under ansvar, og du er selv med til at sikre rammerne for dit arbejde, da alles idéer dagligt danner rammerne om vores fælles kurs for høj kundetilfredshed. Kort sagt: Glade medarbejdere skaber glade kunder.

Du får gode udviklingsmuligheder
Hos Semler Retail Amager gør vi meget for, at du får mulighed for, at udvikle dig i dit arbejde. Både gennem nye opgaver i takt med at du vokser i jobbet, men også gennem videreuddannelse, hvor du fra start skal vælge et fokusområde, som du ønsker at specialisere dig indenfor.

Vi tilbyder en god løn, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder. Du vil blive en del af en stor organisation, men vi er dog ikke større end, at vi hos Semler Retail Amager ser os selv som en familie, der holder sammen.

Vi ser gerne at du:
  • Har lyst til at blive en del af et struktureret og moderne værksted
  • Har øje for detaljen og brænder for at levere en god kundeservice
  • Går op i at levere den højeste kvalitet hver gang

Du er uddannet mekaniker, men din baggrund er mindre vigtig. Du kan både være nyuddannet, eller komme fra en lignende mekanikerstilling. Det vigtigste er, at du kommer her, fordi du drømmer om at arbejde med vores mærker, og har lyst til at blive en del af vores familie.

Ansøgning
Søg venligst stillingen online via linket nedenfor.

Ansøgninger behandles løbende og ansættelse finder sted, lige så snart den rette er fundet.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedschef Steven Hilstrøm på telefon 4322 3837.

 


Adresse
Semler Retail Amager
Englandsvej 437
2770 Kastrup