Volkswagen mekaniker til Nuuk - Grønland


Vi søger en eventyrlysten mekaniker til vores mekaniske værksted.
 
Bliv en del af et værksted i konstant udvikling
Vi vægter i særlig grad frihed under ansvar, og du er selv med til at sikre rammerne for dit arbejde, da alles idéer dagligt danner rammerne om vores fælles kurs for høj kundetilfredshed. Kort sagt: Glade medarbejdere skaber glade kunder.
Du skal primært beskæftige dig med service, vedligeholdelse samt fejlfinding og kommer til at indgå i et team af dygtige mekanikere. Vi har et godt og positivt arbejdsmiljø, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med de øvrige mekanikere, salgsafdelingen og reservedelslageret.
 
Du får gode udviklingsmuligheder
Hos Nuuks Auto A/S gør vi meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Både gennem nye opgaver i takt med, at du vokser i jobbet, men også gennem videreuddannelse.
Vi tilbyder en god løn, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder. Du vil blive en del af en familie, og vil får en unik mulighed for at se og opleve Grønlands storslåede natur.
 
Vi ser gerne at du:
• Går op i at levere den højeste kvalitet og kundetilfredshed hver gang.
• Har kendskab til vores mærker i koncernen - det er dog ikke en betingelse.
 
Det vigtigste er, at du kommer her, fordi du har lyst til at blive en del af vores familie og sikre vores kunder den bedst mulige oplevelse.
 
Ansøgning
Søg venligst stillingen online via linket "Send ansøgning" nederst på siden, senest den 8. februar 2018.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Johnnie Jensen på telefon +299 55 34 35.

Ansøgninger behandles løbende.
 
Info om Grønland...
Grønland er verdens største ø, og er et land fuld af kontraster. Man kan nyde Grønland hele året, oplevelserne veksler med årstiderne. Nuuk har verdens største fjordsystem. Fjordsystemet og fjeldene byder på enestående naturoplevelser indenfor sejlads, jagt, fiskeri og vandreture m.m.

Vinteren byder på rige muligheder indenfor skisport, hvor der er både voksen- og børnelift, langrends løjper samt mulighed for snescooter ture, som mange godt kan blive afhængig af.
Af andre fritidsmuligheder kan nævnes: Kulturhuset Katuaq, hvor der afholdes koncerter, teater, kunstudstillinger, konferencer, biograf foredrag, underholdning samt cafe. Svømmehal med verdens flotteste udsigt. Sportshaller hvor man kan dyrke kampsport, fodbold, håndbold, badminton, bordtennis m.m.

 


Adresse
Volkswagen Nuuk - Nuuks Auto A/S
Nuukullak 13 & 16
3900 Nuuk