Marketingprojektleder til SEAT


Er du vores nye marketingprojektleder som skal være med til at løfte vores marketingsaktiviteter og SEAT brandet? Har du dine kommunikationsevner i orden, og brænder du for den veltilrettelagte kampagne på både on- og offline? Så er du muligvis vores nye kollega.

Om jobbet
SEAT er på vej mod nye højder og oplever en stor fremgang og indpas hos danskerne. Vi er faktisk et af de hurtigst voksende bilmærker, og for at sikre SEATs videre vækst søger vi en ny medarbejder til vores marketingsafdeling. 
Dine ansvarsområder vil – i samarbejde med marketingchefen - omfatte den løbende udvikling af SEATs brand og position på det danske marked, udvikling af SEATs digitale strategi herunder content plan til web-site og SoMe, samt udvikle og drive vores kampagneeksekvering.  Derudover vil du også få ansvaret for dialogen med vores forhandlernetværk og præge disse med din marketingerfaring for at sikre et højt niveau i lokalområderne. 

Mere konkret vil dine opgaver bl.a. omfatte:
  • Planlægning og afvikling af kampagner, samt briefing af bureauer. 
  • Udvikling af content og tekster til hhv. SEAT.dk og digitale kanaler
  • Ansvar for og udvikling af SEAT-forhandlere mht. marketingaktiviteter
  • Tage ejerskab på vores sociale platforme og drive disse selvstændigt
  • Deltagelse i udvikling af vores brand- og positioneringsstrategi
  • Deltagelse i udvikling af nyt web-site og løbende optimering af dette.
  • Dag-til-dag håndtering af kundehenvendelser via SoMe og Trustpilot

Som marketingprojektleder vil du referere til marketingchefen for SEAT, og der kan forventes ca. 5-10 rejsedage om året.

Om dig
Din nysgerrighed og passion for marketing, understøttet af en marketinguddannelse på min. bachelorniveau, gør at du er en stærk kommunikatør og kan pakke vores budskaber ind i velformuleret og målrettet content. Din detaljeorientering og øje for at levere et grundigt og fejlfrit resultat er din force, sådan at vi sikrer, at vi udkommer professionelt. Du kan se, hvad der er ”rigtigt” og ”forkert” i relation til vores brand, og forstår hvad der skal til for at begejstre et publikum med naturligt høje forventninger.
Du formår på den ene side at have et større koordinerende overblik, samt på den anden side at kunne dykke ned i detaljen, samt evne at styre projekter sikkert i mål fra start til slut.

Vi tilbyder
En meget alsidig og spændende stilling som marketingprojektleder - med et af de stærkeste brands indenfor bilindustrien - i en flad og agil organisation med engagerede og passionerede kolleger, der går den ekstra mil for hinanden.

Om os
Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT.
Vores branche er på en spændende rejse, hvor både vores produkter og den måde de bliver ejet og brugt på udvikles med lynets hast. Vores kunder køber ikke længere bare en bil – de køber en mobilitetsløsning. Og i takt med at forbrugerne bliver mere digitale i deres beslutningsproces, stiller det forandrede krav til vores brug af digitale løsninger og vores forbrugerforståelse. Som de førende på markedet har vi de bedste forudsætninger for at tilpasse os og få succes i denne fremtid.

Du kan læse mere om os på semler.dk

Den daglige arbejdsplads er på Park Allé 355 i Brøndby.

Ansøg
Lyder jobbet som noget for dig? Søg online via linket "Ansøgning". Samtalerne afholdes løbende, så søg allerede i dag. 

Har du spørgsmål eller i tvivl om stillingen, er du velkommen til at kontakte marketingchef Claus Rudolph Jensen på telefon 60 58 01 32.
 
 

Adresse
SEAT
Park Allé 355
2605 Brøndby