Legal Counsel til Semler Gruppen


Kan du yde juridisk rådgivning af højeste kvalitet? Og kan din rådgivning sættes ind i en kommerciel kontekst? 

Så er du måske vores nye legal counsel i Semler Gruppen, der er Danmarks største bilkoncern, og som i øjeblikket er i gang med en spændende rejse med internationalisering, digitalisering, elektrificering og udvikling af nye forretningsområder. 

OM JOBBET
Som legal counsel i Semler Gruppen bliver du juridisk rådgiver for hele koncernen og en del af Corporate Affairs. 
Du kommer tæt på forretningen og bliver en værdsat sparringspartner indenfor en lang række forskellige og komplekse områder, der kræver juridisk indsigt på højeste niveau. 

Eksempler på dine kommende arbejdsopgaver er:
 
  • Udarbejdelse, gennemgang og forhandling af kontrakter med leverandører, fabrikker og samarbejdspartnere
  • Rådgivning indenfor markedsførings-, forbruger- og køberet
  • Rådgivning indenfor finansieringsret, herunder leasing, udlejning og forskellige abonnements-ordninger
  • Løsning og håndtering af retssager samt kommunikation med eksterne rådgivere
  • Ansvar for større compliance opgaver på tværs i organisationen

OM DIG
Du har minimum et par års erfaring fra et advokatkontor eller sidder i dag som legal counsel i en anden større koncern. Du har samtidig en stor interesse i at yde juridisk rådgivning i en kommerciel sammenhæng og er motiveret af at omsætte din viden og erfaring til værdi i forretningen. 
Dit drive kommer til udtryk, når du på den ene måde arbejder selvstændigt og på den anden måde indgår i en afdeling med 10 højt specialiserede kollegaer indenfor forskellige områder såsom jura, privacy and security og procurement. 
Her bliver du en vigtig del af et godt team, men samtidig en rådgiver, der selvstændigt kan løse komplekse problemstillinger, der simpelt og enkelt kan kommunikeres til forretningen.

OM OS
Semler Gruppen er Danmarks største bilkoncern med 2.300 medarbejdere og har over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, SKODA og SEAT i en branche, der er i en rivende udvikling. Corporate Affairs rådgiver og varetager forskellige servicefunktioner for hele koncernen på forskellige områder. 

Den daglige arbejdsplads er på Park Allé 355 i Brøndby. 

Ansøgning
Lyder dette som noget for dig? Ansættelsesstart er hurtigst muligt, og derfor afholdes samtalerne løbende. Så søg allerede i dag. Ansøgningsfrist er den 6. september 2019.

Du ansøger via linket "Send ansøgning".

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Head of Corporate Affairs, Jakob Skram-Jensen eller advokat Anne-Marie Sannemand Kjøller, begge via telefon 43288200.

Adresse
Semler Gruppen
Park Allé 355
2605 Brøndby