Kunderådgiver med vindermentalitet til nyetableret outbound team


Brænder du for at skabe salg og samtidig koordinere og levere god kundeservice? Så er det måske dig vi leder efter.

Vi har et nyetableret outbound team, som har brug for en sælger, som også evner at koordinere den daglige drift i teamet.
 
Hvad skal du lave?
Som en del af vores outbound team, kommer du til at arbejde med opsøgende salg - i stedet for at vente på, at kunden kommer til dig.

Det forventes at du er handlekraftig og sikrer, at teamet får prioriteret sine opgaver korrekt, og at I sammen når vores salgsmål, samtidig med at du udøver god kundeservice.

Udover at koordinere driften, som du selv er en del af, forventes det at du er med til at afholde samtaletræning, salgstræning, sparring med kollegaer og ledere, og at du evner at være med til at udvikle vores outbound team.

I det daglige vil du - som resten af outbound teamet, referere direkte til en teamleder, som du er i tæt daglig dialog med.
 
Personprofil
Det er vigtigt, at du er topmotiveret og brænder for salg og evner at sikrer, at du og resten af teamet skaber resultater. Desuden ser vi gerne, at du har et højt energiniveau, at du har gåpåmod og kan holde humøret højt, for såvel dig, som resten af teamet - da godt humør og trivsel er en vigtig del af vores hverdag, for at nå vores mål.

Derudover er det vigtigt, at du er struktureret og stærk administrativ, eftersom jobbet også kræver koordination af driften i teamet.

Du vil blive lært op i vores systemer og processer, så rammerne for at skabe succes er tilstede. Du vil løbende komme til performancesamtaler både i teamet og til samtaler med fokus på din egen udvikling og generelle trivsel. Alt sammen med formålet, at holde kunden i centrum, og skabe gode kundeoplevelser – ud fra vores slogan ”din tilfredshed er vores ansvar”.

Vi tilbyder
Fuldtids job i landets største bilkoncern med rig mulighed for personlig såvel som faglig udvikling. I kundecenteret, som består af 57 kollegaer, har vi store ambitioner og et højt udviklings tempo. Du bliver en del af en afdeling med en uformel omgangstone, højt til loftet og korte beslutningsveje. Du får ansvar og indflydelse, og rig mulighed for, at udnytte dine kompetencer på bedste vis.

Vi tilbyder bredde rammer, men forventer at du leverer og engagerer dig fuldt ud. Vi har travlt, men vi lægger stor vægt på trivsel og arbejdsmiljø, og på at have det sjovt – vi samler kun på gode dage og dem skaber vi selv.

Vi afholder ofte interne sociale arrangementer, som styres af vores trivselsgruppe – alt fra hård træning til fælles spisning.

Vi tilbyder en løn, som er i overensstemmelse med dine kvalifikationer, en attraktiv pensionsordning og diverse personalegoder.
 
Ansøgning
Søg online via link nederst på siden.

Ansøgningsfrist er den 31. januar 2018, med start hurtigst muligt.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte René Knudsen på tlf. 29743299.


Adresse
Semler Retail A/S (Kundecenter)
Turbinevej 9
2860 Søborg