Kreditorbogholder til ServiceCenteret i Højbjerg - Semler Gruppen


Vi søger en dygtig og erfaren kreditorbogholder til ServiceCenteret i Højbjerg. Her bliver du en del af et engageret team med kompetente kolleger og høj faglighed.

Semler Gruppen beskæftiger sig hovedsageligt med import, salg og markedsføring af nogle af Danmarks stærkeste bilmærker Audi, Porsche, Volkswagen, SKODA og SEAT, samt import og salg af John Deere landbrugsmaskiner.

Jobprofil
Du refererer til vor servicecenterchef og dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Behandling af omkostningsbilag i vores fakturabehandlingssystem Ibistic
  • Manuel bogføring af omkostningsbilag m.v.
  • Bogføring af diverse bilag i forbindelse med månedsregnskab samt årsregnskab
  • Bogføring af MasterCard bilag
  • Vedligeholdelse af kreditorkartotek
  • Afstemning af kreditor kontoudtog

Personprofil
Du skal som person være kendetegnet ved en stor ansvarsfølelse, fleksibilitet, høj effektivitet, en struktureret arbejdsmetode, godt humør og en evne til at bevare en god tone og overblik under pres. Du skal have lyst til at indgå i et højt fagligt, men uformelt miljø, kendetegnet ved stor travlhed, korte deadlines og stor ekstern kommunikation.

Uddannelsesmæssigt foretrækkes en person med en længere praktisk baggrund, og kendskab til opgaver i en kreditorfunktion, idet vi har stor fokus på faglighed. Har du erfaring med at arbejde i en økonomifunktion, som supporterer en større og geografisk spredt organisation, vil det være en fordel.

Vi tilbyder
Du bliver en del af et Servicecenter, som har til opgave at administrere en organisation i udvikling. Vi tilbyder en stor kontaktflade og ansættelse inden for et område, hvor du er med til at præge, udvikle og gennemføre mange forskellige opgaver. Det giver mulighed for personlig og faglig udvikling inden for en spændende branche.

Arbejdssted er Øster Parkvej 12-16, 8270 Højbjerg.

Ugentlig arbejdstid er på 37 timer. Der er krav om deltagelse i overarbejdsturnus i forbindelse med månedsregnskaber samt ved udarbejdelse af årsregnskab.

Ansøgning
Søg venligst online via linket "Send ansøgning".

Ansøgninger behandles løbende.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte servicecenterchef Henriette Perto Justsen på telefon 4328 8430.


Adresse
Semler Gruppen (ServiceCenter)
Øster Parkvej 12-16
8270 Højbjerg