IT-driftschef til Semler Gruppen


Kunne du tænke dig at arbejde i Danmarks største koncern inden for bilbranchen? Vil du være en del af en spændende digitaliserings- og cloud-rejse? Har du solid ledererfaring fra en IT-organisation? Og har du arbejdet med optimering af IT-anvendelse og processer? Så er du muligvis vores nye IT-driftschef i Semler IT. 
 
Om jobbet
Som IT-driftschef får du ansvaret for at lede vores driftsafdeling, hvor vi i dag er 25 medarbejdere. I korte træk er vores afdelings fineste opgave at sikre, at alle 2200 medarbejdere i Semler Gruppen og vores mange private forhandlere kan arbejde stabilt og sikkert i alle vores systemer. Mere specifikt varetager vi bl.a. driften af vores mainframe, server- og netværkssystemer, desktops og telefoniløsning.
 
Semler Gruppen er påbegyndt en spændende rejse, hvor vi skal digitalisere og optimere måden, vi arbejder på hele vejen rundt i vores forretning. Det betyder, at vi kommer til at gå fra on-premise løsninger til cloud-baserede løsninger. Denne transformation medfører en masse forandringer. Derfor har vi har brug for en som dig til strategisk tilpasning af bl.a. vores opgaveportefølje, serviceniveau, organisering, det fremtidige systemlandskab, sourcing osv. Her bliver din opgave ikke bare at implementere forandringerne men også at sikre, at vi har alle medarbejderne og kunderne med på rejsen.
 
Udover at være leder og bruge en stor del af din tid på personaleledelse, varetager du også ansvaret for et stort budget. Derfor skal du forhandle aftaler og SLA med vores leverandører på IT-driften, ligesom du skal forhandle aftalerne mod vores kunder.
 
Du vil blive en del af Semler ITs chefgruppe. For nu vil du referere til vores CFO, som er indsat som interim direktør i Semler IT. På sigt vil du referere til den nye IT-direktør.
 
Om dig
Du er først og fremmest engageret og passioneret for IT-drift - en passion og nysgerrighed, som til enhver tid holder dig opdateret på den teknologiske udvikling. Du er drevet af at optimere IT-anvendelse og processer - gerne baseret på ITIL - for i sidste ende at sikre en stabil og omkostningsoptimeret drift. I den forbindelse har du en værdifuld erfaring med at transformere IT-drift fra fysiske servere til cloud-løsninger.
 
Dit faglige fundament kommer til udtryk, når der eksempelvis skal indgås SLA’er, og du skal udarbejde det skriftlige beslutningsgrundlag. Herudover sikrer din udprægede struktur ikke bare, at du kan bevare overblikket, selv når tingene brænder på. Den sikrer også, at du formår at forvalte dit budget optimalt. Med dit kommercielle mindset afkoder du forretningens fremtidige behov og kan på den måde sikre optimal IT-drift for fremtidens slutbrugere.
 
Udover at have en relevant uddannelse, har du også solid ledererfaring fra en IT-organisation. Denne erfaring har givet dig evnen til at favne profilerne i en IT-driftsafdeling. Gennem en involverende ledelsesstil får du folk med ombord, når du sætter nye forandringer i søen, hvor alle får bragt deres kompetencer i spil.
 
Om os
Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring bl.a. inden for import og salg af biler. Vores beslutningsveje er korte og miljøet uformelt. Det betyder, at du selv er med til at sætte dagsordenen.
 
Du kan læse mere om os på vores hjemmeside.
 
Den daglige arbejdsplads er Banemarksvej 4 i Brøndby.
 
Ansøgning
Lyder dette som noget for dig? Ansættelsesstart er hurtigst muligt, og derfor afholdes samtalerne løbende. Så søg allerede i dag. Du ansøger online via linket "Send ansøgning" nedenfor.
 
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte CFO Henning Siersbæk på telefon 2016 7111.
 

Adresse
Semler Gruppen
Park Allé 355
2605 Brøndby