Intern revisorassistent til Semler Gruppen


Semler Gruppen søger en intern revisorassistent til at medvirke i den interne revision af selskaberne i Semler Gruppen.

Jobprofil
Vi søger en topmotiveret revisorassistent, der bl.a. får til opgave at afdække etablerede forretningsgange og kontroller. Opgaverne løses selvstændigt i det interne revisionsteam eller sammen med Semler Gruppens regnskabsteam, eller den eksterne revision.

Opgaverne hen over året er forskellige og vil bl.a. omfatte assistance i forbindelse med:

  • Revision af forretningsgange og test af kontroller med henblik på at vurdere muligheder for forbedringer og begrænsning af risici
  • Analytisk revision af indtægter og omkostninger
  • Besvigelsesrevision, herunder beholdningskontrol af varebeholdninger, primært biler og reservedele
  • Assistance i forbindelse med den eksterne revision og udarbejdelse af årsrapporter
  • Deltagelse i diverse ad hoc aktiviteter

Der vil være megen intern kundekontakt og eget ansvar for forskellige områder. Der vil være forventning om relevant videreuddannelse.

Din daglige arbejdsplads vil være Park Allé 355 i Brøndby, der må dog forventes en del rejseaktivitet i Danmark.

Personprofil
Du er i gang med din uddannelse som HD(R), merkonom eller anden relevant uddannelse og har et par års praktisk erfaring inden for revision eller økonomi. Din faglige kunnen er enten erhvervet via ansættelse i et revisionsfirma eller en intern revisionsafdeling.

Du har en høj faglig kompetence, gå-på-mod, er god til at kommunikere, har en naturlig autoritet og troværdighed, humoristisk sans og en fleksibel indstilling samt en god forretningsforståelse.

Vi søger en selvstændig og initiativrig person, som tager ansvar og får sine opgaver løst og som samtidig er serviceminded og kan fungere i et team.

Vi tilbyder
En spændende stilling med mulighed for videreuddannelse kombineret med praktisk erfaring, hvor du får dybere indsigt i finans- og fakturahåndteringssystemer, interne procedurer og kontroller, samt ikke mindst kendskab til en spændende bilbranche. Oven i dette følger en fornuftig lønpakke indeholdende fri firmabil og andre medarbejdergoder.

Ansøgning
Søg venligst stillingen online via linket "Send ansøgning".

Ansøgningsfrist er den 23. juli 2018.

Har ovenstående vækket din interesse, og vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte intern revisionschef Anne Scott på telefon 30 45 57 87 eller på mail ansc@semler.dk

 


Adresse
Semler Gruppen
Park Allé 355
2605 Brøndby