Innovativ tekniker til Semler Agro - Nordjylland


Har du mod på at revolutionere branchen? Brænder du for servicering af traktor/landbrugsmaskiner og ønsker du et job som nytænkende serviceteknikker i en virksomhed i rivende udvikling, med dygtige kollegaer og masser af muligheder?
 
Vi har travlt med servicering af traktor/landbrugsmaskiner, og derfor søger vi lige nu to friske landbrugsmaskinmekanikere til udekørende service i Nordjylland. Du vil få base i Viborg, men arbejdet foregår ude hos kunderne.
 
Din profil: 
Vi forestiller os, at du er nytænkende og løsningsorienteret. Du forstår vigtigheden af at overholde fastlagte processer, men er ikke bange for at udfordre dem, og dermed være med til at sikre at vi løbende forbedre os.
 
Som en fast del af et dynamisk team bestående af 40 udekørnede serviceteknikkere værdsætter du vigtigheden af kollegial sparring. Uanset om du kommer med den nyeste viden direkte fra skolen eller en masse erhvervserfaring fra branchen, er det vigtigt, at du ønsker at dele din viden med teamet, og at du er villig til at lære nyt hvor det må være nødvendigt.
 
Du trives med at have fingeren på pulsen, når det kommer til nye teknologier og maskiner. Du er ikke bange for at tage fat og gå nye veje, hvis det du plejer at gøre, ikke virker.
 
Vi tilbyder dig: 
 • Et spændende job med masser af udfordringer i en koncern i rivende udvikling 
 • Nye topmoderne og veludrustede servicevogne 
 • Servicering af branchens stærkest brands og en i særklasse stærk produktserie 
 • Et godt arbejdsmiljø med professionelle kollegaer i alle aldre
 • Frihed under ansvar
 • Over 200 friske kollegaer
 • Mange spændende udfordringer og masser af sparring med kolleger (teknikere, produktspecialister, vores egen skole og værkførere) 
 • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder
 • Nem adgang til efteruddannelse/interne kurser
 • En sikker arbejdsplads med fokus på arbejdsmiljøet
 • Muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier og tilegne dig den nyeste viden på messer og diverse faglige firmaarrangementer.
 • Yderst attraktiv sundhedsforsikring gennem Dansk Sundhedssikring
 • Attraktive leasingaftaler (personbiler og motorcykler) uden indskud.
 • En masse yderst attraktive rabatordninger via Logby
 • En dedikeret administrativ afdeling, som er med til at sikre, at der altid er styr på dine personaleforhold
 • Stærke medarbejderrabatter
Hertil kommer en konkurrencedygtig gage i overensstemmelse med dine personlige kvalifikationer. 
 
Faglige kvalifikationer: 
Vi forventer, at du er uddannet landbrugsmaskinmekaniker, men det er mindst lige så vigtigt, at du er serviceminded, og at du er vant til at arbejde med IT. En del af vores produktmateriale er på engelsk, og du skal derfor kunne begå dig på engelsk i skrift og tale. Hvis der er noget der driller, vil der altid være en kollega i nærheden eller i telefonen til at sparre med dig, hvad enten det er sproget, som driller eller et tandhjul, som ikke vil af.
 
For at komme rundt til kunderne har vi brug for, at du har et kørekort (minimum kat. B), og som os andre foretrækker du at din servicevogn er ryddelig og præsentabel.

Semler Agro
Vi er en landsdækkende maskinhandel og importør, med en klar ambition om, at være den bedste samarbejdspartner for landbruget. Hvad med dig?
For at kunne yde en topprofessionel service og support - tæt på landbruget, har vi valgt at centraliserer forretningen med færre, men stærkere forretninger, samt et helt nyt net af akut-værksteder. Vi har oprettet nye regionale reservedelslagre, der skal sikre, at vi har et større sortiment klar til hurtigt at udføre reparationer på eftermarkedet. 
 
Vi har sat hjul under vores service, i kraft af vores stadigt voksende antal af mobile servicevogne. Vi tror på, at vi med vores set-up, og med landets bedste servicespecialister, har skabt de bedste forudsætninger for at levere en nærværende og løsningsorienteret service for enden af kundens mark.
 
I Semler Agro vil vi gerne skubbe til opfattelsen af den traditionelle maskinforhandler, og vi arbejder på endnu flere tiltag, der skal øge vores service - alt sammen for at kunne give landbruget de bedste betingelser for at skabe en succesfuld forretning. Vil du med på den rejse, så send os en ansøgning.
 
Lær mere om os på www.semleragro.dk
 
Kort og godt - Hvis du kan se dig selv skrue på maskiner fra JOHN DEERE, VÄDERSTAD, KRAMER og SULKY, så har vi en veludrustet og topmoderne servicevogn med dit navn på
 
Ansøgning: 
Søg venligst stillingen online via linket ”Send ansøgning” nederst på siden.
 
Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Tony Pinholt på telefon 24862403.
 
Ansøgningsfrist er den 21.07.2019, og tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på dig, hvis det er det, der skal til.
 
Alle ansøgninger behandles selvfølgelig fortroligt. 
 

Adresse
Semler Agro - Viborg
Tagtrækkervej 11
8800 Viborg