HR-konsulent til Semler Gruppen


Brænder du for HR, og er du klar til at videreudvikle dine kompetencer i samarbejde med et stærkt HR-team? Har du dine kommunikative evner i orden og skriver levende og klare tekster? Trives du med administrative opgaver og en hverdag, hvor vi skal levere med kort varsel? Så er du måske vores nye kollega.

OM JOBBET

Semler HR er et team på 11 medarbejdere, hvor vi arbejder sammen om at løse mange forskelligartede HR-relaterede opgaver på tværs af Semler Gruppen. I afdelingen har vi bl.a. fokus på rekruttering, personaleadministration og afholder flere aktiviteter i forbindelse med medarbejder- og lederudvikling.

Som HR-konsulent kommer du til at indgå i et tæt samarbejde med en HR-partner, hvor I sammen løbende supporterer et tilknyttet område af koncernens brands og afdelinger. Derudover får du to andre HR-konsulenter, som kollegaer, der sidder med lignende opgaver, hvor I kan sparre med hinanden. Arbejdsdagene er varierede, og vi har en ambition om at levere effektive løsninger til vores kunder i organisationen. Derfor er din servicemindede natur essentiel i stillingen.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

  • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter og -tillæg
  • Udarbejdelse af stillingsopslag og rekrutteringsmateriale
  • Rådgivning om personalerelaterede spørgsmål
  • Opdatering og vedligeholdelse af vores medarbejderdatabase
  • Implementering af diverse udviklingstiltag i afdelingen
  • Testtilbagemeldinger i forbindelse med rekruttering

Din daglige arbejdsplads vil være på Park Allé 355 i Brøndby.

OM DIG
Vi forestiller os, at du har minimum et par års erfaring fra en lignende stilling. Du tilgår opgaver på en løsningsorienteret og fleksibel måde og prioriterer den gode kommunikation med dine kolleger – både internt i afdelingen såvel som i resten af koncernen.

Dine arbejdsmetoder bærer præg af, at du er ansvarsbevidst og initiativrig, mens du besidder en naturlig sans for struktur, detaljer og kvalitet.

Vi ser gerne, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund (eks. som cand.merc.HRM., cand.merc.psyk., cand.merc.kom. eller lignende), men vigtigst for os er din vilje og evne til at lære og tilegne dig ny viden inden for de relevante områder på en proaktiv måde.

OM OS
Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT. Vi er knap 2.400 ansatte på tværs af afdelinger og forretninger i hele organisationen.

Vores branche er på en spændende rejse, hvor både vores produkter, og den måde de bliver ejet og brugt på, udvikles med lynets hast. Vores kunder køber ikke længere bare en bil – de køber en mobilitetsløsning. Som de førende på markedet har vi de bedste forudsætninger for at geare os til en mere teknologisk fremtid med f.eks. el- og selvkørende biler. Derfor skal vi ændre og optimere måden, vi arbejder og leder på i vores forretning. Denne transformation medfører en masse forandringer. Derfor har vi har brug for dig til at hjælpe med at sikre, at vores HR-afdelingen kan understøtte dette.

ANSØGNING
Rekrutteringsprocessen kunne ikke være lettere… Det betyder, at du IKKE skal skrive en tidskrævende skriftlig ansøgning, og i første omgang skal du heller ikke sende et CV.

Test dig selv, om du passer ind som vores nye kollega, ved at besvare spørgeskemaet hos Speedrecruiters her.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-udviklingschef, Anne Marie Kudahl, på telefon +45 23 32 20 10. 


Adresse
Semler Gruppen
Park Allé 355
2605 Brøndby