Handelselever til Semler Retail


Til en række af vores forretninger i Danmark søger vi handelselever, der i løbet af sin elevtid vil specialisere sig i autobranchen.

Vil du være med til at gøre vores forretninger til nogle af Danmarks bedste, og brænder du for at levere god kundeservice? Er du serviceminded, udadvendt og ønsker du at udvikle dig og give dine kunder en unik oplevelse hver eneste dag? – Så er det muligvis dig, vi søger til optagelse på vores næste hold af elever, der sammen med os skal skabe fremtidens Volkswagen-, Audi og SKODA-forretninger.

Vi søger handelselever, der har lyst til at uddanne sig som enten reservedelsrådgiver eller servicerådgiver og der er ledige handelselevpladser hos: Semler Retail Gladsaxe, Semler Retail Køge og Semler Retail Højbjerg.

Hvem er vi?
Semler Retail er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import, salg og service af biler. Det er vores ambition at levere en enestående oplevelse for vores kunder og derfor har vi sat kundetilfredshed højest på agendaen. I den forbindelse leder vi nu efter handelselever, der brænder for at yde det ypperste og vil gå den ekstra mil for at opnå Danmarks mest tilfredse bilkunder.

Hos Semler Retail vil vi have de bedste medarbejdere, og derfor prioriterer vi rigtig højt, at vores elever får de bedste muligheder for at blive det”, fortæller Thomas, der er servicechef i Semler Retail Gladsaxe.

Uddannelsesforløbet
Som vores nye handelselev vil du igennem det to-årige forløb hos os gennemføre handelsuddannelsen samtidig med, at du vil opnå en certificering som service- eller reservedelsrådgiver inden for vores mærker. 

I løbet af din uddannelse vil du veksle mellem at deltage i undervisning på Erhvervsskolerne i Aars sammen med andre handelselever fra vores koncern og være i erhvervsfaglig praktik, hvor du er koblet til én bestemt forretning.

”Skoleforløbet og selve uddannelsen er skruet rigtig godt sammen – det dér med at du veksler mellem den teoretiske læring og så det praktiske… Det er rigtig godt at få under huden og få opbygget en værktøjskasse, som du kan tage med dig”, Fortæller Mick, der er reservedelsrådgiverelev i Semler Retail Gladsaxe.    

Du vil under uddannelsen modtage løn i henhold til overenskomst.

Hvem er du?
Vigtigst af alt er din personlige holdning til og adfærd overfor dine fremtidige kunder og kolleger. Du er både empatisk og ambitiøs med en ydmyg tilgang til det at lære, og du vil gerne skabe resultater, der ligger væsentligt over gennemsnittet.

Vi forestiller os, at du er vild med biler, har et godt humør, er smilende og har en udpræget ordenssans. Det er vigtigt, at du brænder for at hjælpe dine kolleger samt arbejder for at give vores kunder en unik og relationsskabende oplevelse.

Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten en gennemført EUX, HG2, EUD (grundforløb 2), HTX/STX/HF (suppleret med 10 ugers grundforløb) eller HHX (suppleret med 5 ugers grundforløb).

Vi forventer desuden følgende:
  • Du har god talforståelse
  • Du har et stort personligt drive og er selvigangsættende
  • Du er vedholdende og holder, hvad du lover
  • Du har erfaring med kundeservice
  • Du er fleksibel
  • Du har kørekort
Lyder dette som noget for dig?
Ansøgningsprocessen kan ikke være lettere – test dig selv, om du har hvad der skal til for at blive vores nye kollega, ved at besvare spørgeskemaet hos Speedrecruiters her!

Vi behandler ansøgningerne løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ane Borup Jensen på +45 30 68 48 91
Adresse
Semler Retail A/S
Park Allé 355
2605 Brøndby