Handelselev til Semler Retail Højbjerg


Til vores forretning søger vi en handelselev, der i løbet af elevtiden vil specialisere sig i autobranchen.
 
Vil du være med til at gøre vores forretning til en af Danmarks bedste, og brænder du for at levere god kundeservice? Er du serviceminded, udadvendt og ønsker du at udvikle dig og give dine kunder en unik oplevelse hver eneste dag – så er du muligvis egnet til at blive optaget på vores næste hold af elever, der sammen med os skal skabe fremtidens Volkswagen- og SKODA-forretninger.
 
Hvem er vi?
Hos Semler Retail Højbjerg er det vores ambition, at vi vil tilbyde vores kunder en enestående oplevelse, hver gang de besøger vores showrooms eller værksteder. Derfor har vi sat kundetilfredshed højest på vores agenda – og derfor leder vi nu efter en elev, der sammen med os kan yde det ypperste og vil gå den ekstra mil for at opnå Danmarks mest tilfredse bilkunder.
 
Vi søger en elev, der har lyst til at uddanne sig som servicerådgiver med fokus på reservedele hos os, hvor du vil stifte bekendtskab med to af Danmarks største bilbrands: Volkswagen og SKODA.
 
Uddannelsesforløbet
I løbet af din uddannelse vil du veksle mellem at deltage i undervisning på Erhvervsskolerne i Aars og være i erhvervsfaglig praktik i vores forretning i Højbjerg.
Du vil under uddannelsen modtage løn i henhold til overenskomst.
 
Hvem er du?
Vigtigst af alt er din personlige holdning til og adfærd overfor dine fremtidige kunder og kolleger. Du er både empatisk og ambitiøs med en ydmyg tilgang til det at lære, og du vil gerne skabe resultater, der ligger væsentligt over gennemsnittet.
Vi forestiller os, at du er vild med biler, har et godt humør, er smilende og har en udpræget ordenssans. Det er vigtigt, at du brænder for at hjælpe dine kolleger samt arbejder for at give vores kunder en unik og relationsskabende oplevelse.
 
Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten en gennemført EUX, HG2, EUD (grundforløb 2), HTX/STX/HF (suppleret med 10 ugers grundforløb) eller HHX (suppleret med 5 ugers grundforløb).
 
Vi forventer desuden følgende:
  • Du har god talforståelse
  • Du har et stort personligt drive og er selvigangsættende
  • Du er vedholdende og holder, hvad du lover
  • Du har erfaring med kundeservice
  • Du er fleksibel
  • Du har kørekort
Ansøgning
Søg venligst stillingen online via linket ”Send ansøgning” nedenfor.
 
Ansøgningsfrist er d. 19. august 2018, men ansøgningerne behandles løbende.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte servicechef Frank Kronholm på telefon 5122 4392.

Adresse
Semler Retail Højbjerg
Øster Parkvej 12-16
8270 Højbjerg