Frontend-udvikler med flair for User Experience til Semler Gruppen


Brænder du for at skabe de perfekte digitale services for dine kunder? Er du motiveret af at arbejde sammen med dygtige kollegaer og se dit og teamets arbejde skabe forretningsværdi? Vil du være med til at skabe de bedste digitale kundeoplevelser hos Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT? Så skal du være en del af Semler Mobilitys Tech. team ved Danmarks største bilimportør, Semler Gruppen.

Om stillingen
Som frontend-udvikler bliver du en del af vores stærke Tech. team på 10 medarbejdere. Vi er en blandet flok bestående af designere, udviklere og projektledere, der alle indgår i tæt samarbejde med de forskellige forretningsenheder i Semler Gruppen. Vores teams fineste opgave er at understøtte og levere digitale og kundecentriske services, som understøtter kundens behov og Semler Gruppens digitale strategi.
Vores portefølje af sites, er bl.a. Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT og Porsche samt sites for Semler Gruppens partnere.

Primære teknologier/værktøjer
I vores dagligdag, benytter vi os bl.a. af nedenstående teknologier og programmer, som du også er fortrolig med: 

Need to:     
HTML                      Adobe Photoshop
SCSS                      Adobe XD
jQuery / Javascript   Adobe Acrobat Pro
Gulp                        Jira
Jekyll                      Office 365
Bootstrap v.3.*  
Bootstrap v.4.*  

Nice to:
Liquid                     Adobe Premiere
YML                        Adobe After effects
JSON                      Adobe InDesign
Vue.js  
React  

Om dig
I Tech. teamet higer vi efter agilitet i vores daglige arbejde og er kendetegnet ved, at der er en høj grad af medbestemmelse i de beslutninger der tages - så du skal gerne være vant til, og trives med, at sparre om og udfordre problemstillinger på konstruktiv vis. 

Vi forestiller os at du kommer med en designerbaggrund fra et bureau e.l. Denne ballast har lært dig at omsætte forretningsbehov til konkrete og digitale koncepter med højt anvendelige brugergrænseflader via wireframes, mockups og interaktive prototyper. Du har et solidt teknisk fundament – selvfølgelig ud fra en ’mobile first’ tilgang og kan omsætte løsninger og koncepter til kode.

Om os
Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT.
Vores branche er på en spændende rejse, hvor både vores produkter og den måde de bliver ejet og brugt på, udvikles med lynets hast. Vores kunder køber ikke længere bare en bil – de køber en mobilitetsløsning. Og i takt med at forbrugerne bliver mere digitale i deres beslutningsproces, stiller det forandrede krav til vores brug af digitale løsninger og vores forbrugerforståelse. Som de førende på markedet har vi de bedste forudsætninger for at tilpasse os og få succes i denne fremtid.

Den daglige arbejdsplads er på Park Allé 355 i Brøndby.

Ansøg
Lyder dette som noget for dig? Samtalerne afholdes løbende, så søg allerede i dag. Du ansøger via online linket "Send ansøgning".

Kunne du godt tænke dig at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Tech. Thomas Hansen på telefon +45 24 40 44 71.

 


Adresse
Skandinavisk Motor Co.
Park Allé 355
2605 Brøndby