Financial Controller til opstart af Volkswagen Financial Services i Danmark


Kunne du tænke dig at bringe din iværksætterånd i spil, når vi skal bygge et finansieringsselskab op fra bunden? Har du erfaring med bogføring og finansiel controlling, og vil du gerne udfordre din karriere inden for leasingbranchen? Og har du evnerne til at optimere væsentlige forretningsprocesser og sikre et retvisende regnskab samt compliance inden for de finansielle områder? Så er du måske vores nye kollega.

OM JOBBET
Dette er en attraktiv mulighed for at komme med på rejsen når Volkswagen Financial Services, som går i markedet 2021, skal stiftes i Danmark. Selskabet er ejet af Danmarks største bilimportør, Semler Gruppen A/S, der blandt andet importerer Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT og Porsche og Volkswagen Financial Services, der er ejet af Volkswagen Gruppen. 
Som Financial Controller bliver din vigtigste opgave at varetage al bogføring og udføre opgaver, der understøtter og styrker kontrolmiljøet samt danner grundlag for strategiske beslutninger. Du kommer til at arbejde selvstændigt med opgaverne, men i ryggen har du hele Semler Gruppens finansfunktioner, der står parat med sparring og vidensdeling. Sådan sikrer du, at du er klædt på til at løse nye udfordringer, ligesom deltagelse i faglige netværk og seminarer vil være en naturlig del af din faglige udvikling.
Ansvarsområder vil bl.a. omfatte:
  • Daglig bogføring og udarbejdelse af afstemninger af væsentlige regnskabsposter, herunder løn, bank, debitorer, kreditorer m.v.
  • Omkostningsanalyser
  • Momsafstemning/-sandsynliggørelse
  • Økonomirapportering til direktion, bestyrelse og ejere
  • Udarbejdelse af årsrapport
  • Etablering af forretningsgange og processer i samarbejde med øvrige medarbejdere
  • Identifikation af væsentlige risici og rapportering heraf til direktion, bestyrelse og ejere
  • Samarbejde med ekstern revision
  • Ad hoc assistance ifm. strategiske projekter
Din daglige arbejdsplads vil være i Storkøbenhavn.

OM DIG
Vi forestiller os at du kommer med en relevant økonomisk uddannelse på bachelorniveau (f.eks. HA eller HD 1. del / 2. del) og har minimum nogle års praktisk erfaring inden for bogføring, finansiel controlling eller revision. Dine tidligere kollegaer har oplevet dig som en faglig stærk person, der gennem dine kompetencer og udprægede regnskabsforståelse har skabt dig et troværdigt ry. Du er på den måde en person, der bliver lyttet til og taget med på råd. Denne kompetence vil du også bringe i spil, når du skal navigere blandt mange interessenter og formå at kommunikere den rigtige information, til de rigtige personer, på den rigtige måde. Du ser dig selv som udadvendt af natur og en som tør udfordre andre, når du mener tingene kan gøres mere optimalt. 

Vi tilbyder en stilling i et nyetableret setup, og derfor skal du være klar på de mange uforudsete udfordringer dette bringer med sig. Selvom du finder en støtte i Semlers finansfunktion, trives du med at du som udgangspunkt sidder selvstændigt i denne rolle og skal håndtere mange opgaver på egen hånd. Dette bringer naturligvis et spændende ansvarsområde med sig, hvor du skal forvente varierende arbejdstid med spidsbelastningsperioder og ture til Tyskland. Med andre ord er du motiveret over denne mulighed, hvor du får chancen for masser af udvikling og ansvar.

ANSØGNING
Lyder dette som noget for dig? Så vil vi glæde os til at se din ansøgning. Ansøgningsfristen er den 9. august 2019 og vi forventer at afholde samtaler i uge 33 og 34.  

Du ansøger via linket "Send ansøgning".

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Rene Sterregaard på tlf. 24 44 27 78 eller finanschef Allan Walther på telefon 4022 9453.

Adresse
Semler Leasing
Turbinevej 1
2860 Søborg