Erfaren Mekaniker til Volkswagen Højbjerg


Vi søger en erfaren mekaniker til mekanisk værksted i vores travle bilhus.

Hos Volkswagen Højbjerg vil du komme til, at arbejde på biler af absolut højeste kvalitet. Biler med den nyeste teknologi, som efterspørges over hele kloden.

Bliv en del af et topmoderne værksted
Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, så derfor er vores faciliteter i samme klasse.  Du får din egen tester, der altid er opdateret med de seneste fabrikssystemer og diagnose værktøjer.

Vi vægter i særlig grad frihed under ansvar og du er selv med til at sikre rammerne for dit arbejde, da alles idéer dagligt danner rammerne om vores fælles kurs for høj kundetilfredshed. Kort sagt: Glade medarbejdere skaber glade kunder.

Du skal primært beskæftige dig med service, vedligeholdelse samt fejlfinding og kommer til at indgå i et team af dygtige mekanikere. Vi har et godt og positivt arbejdsmiljø, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med de øvrige mekanikere, salgsafdelingen og reservedelslageret.


Du får gode udviklingsmuligheder
Hos Volkswagen Højbjerg gør vi meget for at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Både gennem nye opgaver i takt med, at du vokser i jobbet, men også gennem videreuddannelse, hvor du fra start skal vælge et fokusområde, du ønsker at specialisere dig indenfor.

Vi tilbyder en god løn, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder. Du vil blive en del af en stor organisation. Vi er dog ikke større, end at vi hos Volkswagen Højbjerg ser os selv som en familie, der holder sammen.

Vi ser gerne at du:

  • Har lyst til at blive en del af et struktureret og moderne værksted
  • Har øje for detaljen og brænder for at levere en god kundeservice
  • Går op i at levere den højeste kvalitet hver gang
  • Har kendskab til Volkswagen eller SKODA, men det er dog ikke en betingelse

Det vigtigste er, at du kommer her, fordi du drømmer om at arbejde med Volkswagen, og har lyst til at blive en del af vores familie.

Ansøgning
Søg venligst online via linket "Send ansøgning".

Ansøgninger behandles løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedschef Henrik Dalskov på telefon 20 33 88 99


Adresse
Volkswagen Aarhus, Højbjerg
Øster Parkvej 12-16
8270 Højbjerg