Erfaren lønbogholder / lønassistent til Semler Gruppen - ServiceCenter i Aarhus


Har du lyst til at arbejde med løn i en spændende koncern i bilbranchen ? Har du god erfaring med lønbogholderi?

- Så er du måske Løn-teamets nye kollega hos Semler Gruppens ServiceCenter i Aarhus.

Semler Gruppen beskæftiger sig hovedsageligt med import, salg og markedsføring af nogle af Danmarks stærkeste bilmærker Audi, Porsche, Volkswagen, SKODA og SEAT, samt import og salg af John Deere landbrugsmaskiner.
 
Semler Gruppens ServiceCenter i Aarhus varetager bl.a. lønfunktioner for samtlige selskaber i Semler Gruppen, herunder lønudbetaling til koncernens ca. 2400 ansatte.
 
Vi søger en ny kollega, der har god erfaring inden for lønområdet, og som har lyst til at indgå i et højt fagligt, men uformelt miljø. Kendetegnet for teamet er godt humør, men også travlhed ifm. lønkørsler, korte deadlines, stor intern og ekstern kommunikation og frihed under ansvar. Lønteamet består i alt af 4 personer inkl. lønchefen.
 
Jobprofil
Som lønbogholder i Semler Gruppen arbejder du tæt sammen med dit team om at lave både timeløn og funktionærløn.  Derudover består opgaverne primært af ansøgning af refusioner, diverse afstemninger samt en række andre lønrelaterede arbejdsopgaver.
Vi er lige påbegyndt implementering af nyt lønsystem fra Lessor 4 til Lessor Payroll til Microsoft dynamics AX, så har du erfaring med lessor payroll (Lessor løn til AX) vil det være en fordel. Ligesom du også gerne må være en erfaren bruger af excel.
 
Personprofil

  • Du har en stor ansvarsfølelse og sætter en ære i at aflevere kvalitet til tiden
  • Du arbejder struktureret og har øje for detaljer
  • Du er serviceminded og har evnen til at bevare en god tone og overblik under pres
  • Du trives med at arbejde i et team, hvor vi hjælper hinanden og sætter pris på daglige grin

Vi tilbyder
Du bliver en del af et Servicecenter, som har til opgave at administrere en organisation i udvikling. Vi tilbyder en stor kontaktflade og ansættelse inden for et område, hvor du er med til at præge, udvikle og gennemføre mange forskellige opgaver. Det giver mulighed for personlig og faglig udvikling inden for en spændende branche.

Du får selvstændigt ansvar, og kommer til at indgå i et lille team af resultatorienterede kolleger med en god team-ånd, hvor man hjælper hinanden.

Arbejdssted er Øster Parkvej 12-16, 8270 Højbjerg.
 
Ansøgning
Søg online via linket "Send ansøgning".
 
Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.

 


Adresse
Semler Gruppen (ServiceCenter)
Øster Parkvej 12-16
8270 Højbjerg