Distriktschef til SEAT Danmark


Brænder du for biler? Kunne du tænke dig en hverdag i spændingsfeltet mellem importleddet og forhandlerne? Har du den kommercielle tæft og evnen til at motivere og agere sparringspartner for vores dygtige forhandlere? Har du evnen til at spille en vigtig rolle i den fortsatte udvikling af SEAT og den enkelte forhandlers strategi. Så er du muligvis SEATs nye distrikschef.
 
OM JOBBET
Som vores nye distriktschef kommer en stor del af din tid til at gå med at besøge vores forhandlere i hele Danmark, med det overordnede formål at hjælpe dem til at performe bedst muligt. Forhandlerne har nogle fastsatte mål på salg, salg af fencing produkter (serviceabonnement, forsikring & finansiering) og kundetilfredshed. På dine besøg følger I sammen op på disse mål, og du deltager aktivt i udarbejdelsen af handlingsplaner, budgetter, eksekvering osv. Du vil blive en vigtig person for ledelsen ude hos forhandlerne, da du i høj grad også faciliterer vidensdeling. Det vil nemlig være dig, som har overblikket over hvilke aktiviteter, der har skabt succes hos forhandlere, som andre kan drage nytte af. På den måde kan du udfordre, motivere og være dét input, der hjælper til at bringe nye idéer og tankegange på bordet.
 
Selvom en stor del af din tid (2-3 dage om ugen) kommer til at foregå på landevejen og ude hos forhandlerne, hører du til på SEATs danske hovedkontor i Brøndby. SEAT er en del af Semler Gruppen A/S som bl.a. også importerer VW, Audi og SKODA.
 
OM DIG
Vi søger en person, der kan løfte opgaven beskrevet ovenfor til fulde. Derfor er din uddannelses- eller erhvervsmæssige baggrund - isoleret set - ikke afgørende. Grundlæggende skal vi bruge en person med en kommerciel baggrund og udpræget salgs- og forretningsforståelse. Om hvorvidt dette stammer fra flere års erfaring fra lignende stillinger i feltet mellem koncern og detail, som konsulent inden for salgscoaching eller om du har en cand.merc med i bagagen - eller noget helt fjerde, er i sig selv ikke vigtigt. Så længe du har en profil og et CV, der demonstrerer, at du har den nødvendige ballast til at kunne sparre i øjenhøjde med vores forhandlere inden for salg og marketing. Vi forventer dog, at du som minimum har fem års relevant erfaring.
  
Dit vindende væsen er defineret af en fin balance mellem gennemslagskraft og engagement. Dette vil blive din helt store styrke i spændingsfeltet mellem importør og forhandler. Du vil både kunne kommunikere kraftfuldt og give konstruktiv feedback på dine forhandlerbesøg, samtidig med at forhandleren betragter dine besøg som et motiverende og kreativt indspark til den daglige forretning.
 
OM OS
SEAT er en del af Danmarks største bilimportvirksomhed, Semler Gruppen A/S, med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vi er placeret i Brøndby, hvor vi tilbyder et uformelt, men fagligt udfordrende arbejdsmiljø blandt dygtige kolleger.
 
ANSØG
Lyder dette som noget for dig? Samtalerne afholdes løbende, så søg allerede i dag. Du ansøger via online linket ”Send ansøgning” nedenfor.
 
Hvis du godt kunne tænke dig at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef, Martin Bager Wahlstrøm på telefon +45 2098 8925
Adresse
SEAT
Park Allé 355
2605 Brøndby