Debitorbogholder til ServiceCentret i Højbjerg - Semler Gruppen


Vi søger en dygtig og erfaren debitorbogholder til ServiceCenteret i Højbjerg. Her bliver du en del af et engageret team med kompetente kollegaer og høj faglighed.

Semler Gruppen beskæftiger sig hovedsageligt med import, salg og markedsføring af nogle af Danmarks stærkeste bilmærker Audi, Porsche, Volkswagen, SKODA og SEAT, samt import og salg af John Deere landbrugsmaskiner.

Stillingen
Debitorafdelingen består af i alt 11 personer fordelt på to teams, med hver sin teamleder.

Som debitorbogholder vil dine primære arbejdsopgaver være:

  • Afstemning og rykning af debitor
  • Bogføring af bankindbetalinger og udbetalinger
  • Udsendelse af rykkerskrivelser
  • Kontakt til vores inkassoselskab
  • Skriftlig og telefonisk kontakt med vores kollegaer i butikkerne og eksterne kunder
  • Halvårlige besøg i vores detail butikker
  • Div. ad hoc opgaver

Om dig
Du er udadvendt, har stor ansvarsfølelse, er fleksibel, arbejder struktureret og målrettet med dine opgaver og du overholder aftale deadlines. Du har sans for kvalitet og udviser personligt engagement, og motiveres af at opnå viden om nye arbejdsopgaver samt en lyst til at lære nye systemer at kende. Du besidder gode kommunikative evner. Du skal have lyst og mod på at arbejde i en kunderelateret funktion.

Du har et naturligt positivt drive, evner at arbejde selvstændigt, men også i samarbejde med andre. Du har godt humør og er effektiv. Du besidder en omhyggelig, grundig og systematisk arbejdsstil og arbejder med stor dedikation. Du er nysgerrig og kan trives i et til tider hektisk miljø.

Du har desuden praktisk erfaring med debitorfunktionen og har formodentlig en uddannelsesmæssig baggrund som økonomiassistent, regnskabsassistent eller lignede. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til AX Dynamic 365, men det er ikke et krav.

Der arbejdes i stor udstrækning i Excel, hvorfor det kræves, at du er en habil bruger heraf.

Vi tilbyder
Du bliver en del af et ServiceCenter, som har til opgave at administrere en spændende organisation i udvikling, hvilket grundet organisations størrelse og kompleksitet kan tilfredsstille dine udviklingsbehov både i en faglig og organisatorisk retning.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt på vores adresse på Øster Parkvej 12-16, 8270 Højbjerg.

Interesseret?
Søg online via linket "Send ansøgning".

Vi indkalder løbende til samtaler.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen eller Semler Gruppen, kan du kontakte servicecenterchef Henriette Perto Justsen på telefon 4348 8430, teamleder Dorthe Mørck Hansen på telefon 4348 8440 eller teamleder Gitte H. Elling på telefon 4348 8447.


Adresse
Semler Gruppen (ServiceCenter)
Øster Parkvej 12-16
8270 Højbjerg