Debitorbogholder til ServiceCenteret i Højbjerg - Semler Gruppen


Vi søger en dygtig debitorbogholder til ServiceCenteret i Højbjerg. Her bliver du en del af et engageret team med kompetente kolleger og høj faglighed.

Semler Gruppen beskæftiger sig hovedsageligt med import, salg og markedsføring af nogle af Danmarks stærkeste bilmærker Audi, Porsche, Volkswagen, SKODA og SEAT, samt import og salg af John Deere landbrugsmaskiner.

Som debitorbogholder vil dine primære arbejdsopgaver være:

  • Afstemning og rykning af debitorer
  • Bogføring af bankindbetalinger
  • Bogføring af kassebilag
  • Udsendelse af kontoudtog

Personprofil
Du skal som person være kendetegnet ved en stor ansvarsfølelse, fleksibilitet, høj effektivitet, en struktureret arbejdsmetode, godt humør og en evne til at bevare en god tone og overblik under pres. Du skal have lyst til at indgå i et højt fagligt, men uformelt miljø, kendetegnet ved stor travlhed, korte deadlines og stor ekstern kommunikation.

Vi forventer, at du har en relevant regnskabsmæssig uddannelse og at du har 1-2 års praktisk erfaring med debitorrelaterede opgaver. Vi klæder dig på med en grundig oplæring i vores processer og systemer, blot du af natur er nysgerrig og har lyst til at lære nye ting. Har du kendskab til Navision er det en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder
Du bliver en del af et Servicecenter, som har til opgave at administrere en organisation i udvikling. Vi tilbyder en stor kontaktflade og ansættelse inden for et område, hvor du er med til at præge, udvikle og gennemføre mange forskellige opgaver. Det giver mulighed for personlig og faglig udvikling inden for en spændende branche.

Arbejdssted er Øster Parkvej 12-16, 8270 Højbjerg.

Ugentlig arbejdstid er på 37 timer. Der er krav om deltagelse i overarbejdsturnus i forbindelse med månedsregnskaber samt ved udarbejdelse af årsregnskab.

Ansøgning
Søg online via linket "Send ansøgning".

Ansøgninger behandles løbende.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte ServiceCenterchef Henriette Perto Justsen på telefon 4328 8430.

 


Adresse
Semler Gruppen (ServiceCenter)
Øster Parkvej 12-16
8270 Højbjerg