Controller / regnskabsmedarbejder til Semler Gruppens regnskabsafdeling i Aarhus


Vi søger en dygtig og udadvendt controller / regnskabsmedarbejder til Semler Gruppen. Stillingen er placeret i regnskabsdelingen i Aarhus, som er en del af Semler Finans. Regnskabsafdelingen forestår måneds- og årsrapportering for hele Semler Gruppen, herunder bl.a. Skandinavisk Motor Co A/S og Semler Retail A/S, der henholdsvis varetager import og detailsalg af Volkswagen, ŠKODA, Audi, Porsche, Lotus, Lamborghini og Bentley. Regnskabsafdelingen supporterer på samme vis også Semler Agro divisionen, som distribuerer John Deere og Väderstad produkter i Danmark. 

Jobprofil
Du skal, med reference til regnskabschefen, varetage flere forskellige opgaver i regnskabsafdelingen, herunder sammen med kollega have ansvaret for regnskabstallene for Skandinavisk Motor Co A/S samt ansvaret for flere andre selskaber ifm. måneds- og årsrapportering. Stillingens primære formål er at sikre korrekte regnskabstal, som understøtter business partnerings forretningsanalyser.

Dine primære arbejdsopgaver vil være
  • at være en vigtig og kompetent medarbejder for regnskabschefen og kollega for regnskabsteamet 
  • deltage i udarbejdelsen af tal-delen til måneds- og årsrapporteringen 
  • sikre overblik og ansvar for egne regnskabsområder/selskaber 
  • deltagelse i implementeringen af nyt finanssystem 
  • diverse regnskabsmæssige ad-hoc opgaver
Personprofil
Du behøver ikke at have erfaring fra branchen, men det er derimod et krav, at du har en god talmæssig baggrund – såvel teoretisk som praktisk indenfor den talmæssige og lovmæssige del af årsrapporteringen. Erfaringsmæssigt vil det være ønskeligt, hvis du nu eller tidligere har arbejdet i revisionsbranchen og har læst en HDR, cand.merc.aud eller tilsvarende.

Du er talmæssig stærk og proaktiv mht. løsning af regnskabsmæssige problemstillinger og ad-hoc opgaver. Det kræves, at du både trives i et team samt kan arbejde selvstændigt, da nogle opgaver løses individuelt og andre i fællesskab. 

Stillingen kræver, at du har solid erfaring med Excel. 

Vi tilbyder
  • Et spændende og alsidigt job med mange udfordringer.
  • En arbejdsplads i en travl, fremadstræbende og innovativ virksomhed med mulighed for fortsat personlig og faglig udvikling. 
  • En markedskonform gage.
Ansøgning
Søg venligst stillingen online via linket "Send ansøgning".

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte regnskabschef Esben Bonde på telefon 2943 5825

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Adresse
Semler Gruppen (ServiceCenter)
Øster Parkvej 12-16
8270 Højbjerg