Ambitiøs CRM Manager til Skandinavisk Motor Co.


Kunne du tænke dig at sætte nye standarder for, hvordan vi møder kundernes behov i bilbranchen? Har du kommunikations-, forretnings- og dataforståelsen til at kunne implementere optimale kunderejser for alle typer bilkunder? Vil du være med til at præge udviklingen hos Danmarks største bilimportør, og til at udvide måden vi driver vores forretning på? Så er du muligvis vores nye kollega.

OM JOBBET
Som vores nye CRM Manager kommer du ind i en branche der er i en rivende udvikling. Helt overordnet bliver din opgave at sætte retningen for, hvordan vi bedst muligt arbejder med lead- og kundedata og gennem relevant kommunikation skaber gode kundeoplevelser og dermed øger loyaliteten. Din rolle vil spænde sig over vores førende brands som Volkswagen, Audi, SEAT og ŠKODA og du kommer til at arbejde på tværs af både afdelinger og funktioner.

Du kommer bl.a. til at være ansvarlig for:

  • Udvikling, implementering og optimering af fastholdelses- og mersalgsaktiviteter
  • At øge vores kundeloyalitet gennem fx velkomst- og loyalitetsprogrammer
  • Forankring af CRM-aktiviteter på tværs af organisationen
  • Løbende definere, måle og afrapportere relevante KPI’er
  • Kontinuerligt højne effekten i alle vores direkte kanaler
  • CRM-budgettet

Du vil få en central rolle i et kompetent team med de bedste marketing-, e-business- og IT-ressourcer i branchen. Her har vi brug for netop dig, til at være den der både kan tænke strategisk – og ved, hvordan man udkommer. Med dig i spidsen skal vi hurtigt og progressivt bygge en kundevendt og datadrevet funktion, der øger kundeloyalitet og mersalg.

OM DIG
Du er ikke nødvendigvis ekspert på biler – alt det skal vi nok lære dig. Til gengæld kan du bidrage med din specialistviden om CRM og din hands-on erfaring med marketing automation tools. Med minimum fem års dedikeret erfaring fra et dialogbureau eller tilsvarende job på kundesiden, formår du ikke bare på innovativ vis at udstikke kursen for eksempelvis kundefastholdelsesaktiviteter. Med et forretningsorienteret og kritisk blik kan du også tolke tallene og måle og analysere ROI gennem effektiv rapportering og kommunikation.

Din uddannelsesmæssige baggrund er som sådan heller ikke relevant, så længe du kan demonstrere både viden og erfaring med – og lyst til at sætte nye standarder for – dialogmarkedsføring. Derudover er du struktureret og resultatorienteret. Det kommer til udtryk, når du med sikker hånd bygger kampagner fra bunden, udvælger segmenter og får skabt de rigtige budskaber sammen med marketing.

Selvom du er entreprenant og ambitiøs, har du ikke rundsave på albuerne. Dine tidligere samarbejdspartnere beskriver dig som en vindende og sympatisk karakter, der kan overbevise og påvirke gennem både tillid og gennemslagskraft. Du formår at sælge dine ideer og har folk med dig, når du kaster dig ud i nye projekter – på dansk såvel som engelsk.

OM OS
Skandinavisk Motor Co. er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT.

Vores branche er på en spændende rejse, hvor både vores produkter og den måde de bliver ejet og brugt på udvikles med lynets hast. Vores kunder køber ikke længere bare en bil – de køber en mobilitetsløsning. Som de førende på markedet har vi de bedste forudsætninger for at geare os til en mere teknologisk fremtid med f.eks. el- og selvkørende biler.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside.

Den daglige arbejdsplads er på Park Allé 355 i Brøndby.

Ansøgning
Lyder dette som noget for dig? Samtalerne afholdes løbende, så søg allerede i dag. Du ansøger via linket "Send ansøgning".


Adresse
Skandinavisk Motor Co.
Park Allé 355
2605 Brøndby