Afdelingsleder til Semler Agro - Lolland Falster


Kunne du tænke dig at bringe din iværksætterånd i spil, når vi skal bygge en ny Semler Agro afdeling op på Lolland Falster? 

Semler Agro er i gang med at etablere sig på Lolland og er derfor ved at indrette et værksted og salgskontor her. Vi vil på vores nye lokation få support fra vores afdelinger i Næstved og Odense, hvor der er 53 ansatte med 31 serviceteknikere og 27 servicebiler. I den forbindelse søger vi en afdelingsleder, der er direkte reference til den administrerende direktør, og som får ansvaret for et voksende team.  
 
Om jobbet
Som afdelingsleder får du personaleledelsen for teamet på Lolland og Falster. Det bliver dit ansvar at skabe et team, som er motiveret og har kunden i centrum. Du vil som afdelingsleder få det kommercielle ansvar, have ansvar for salg og service, stå for kontakten til de lokale kunder og være den, som træffer de nødvendige beslutninger for at imødekomme kundes behov. Desuden får du ansvaret for at dagligdagen fungerer, og at bygninger og udearealer er præsentable.

Derudover får du – i løbet af en typisk dag – ansvar for at løse akutte problemstillinger, tage beslutninger i forhold til den daglige drift, der sikrer et velfungerende værksted med et godt og positivt arbejdsmiljø. Desuden har du fokus på optimeringstiltag og forbedringer som en naturlig del af den systematiske kompetenceudvikling af dine medarbejdere.
 
Profilen vi søger
Vi søger en rutineret personaleleder, som er struktureret, udadvendt og har gode samarbejdsevner. Du motiveres af at effektivisere, løse svære opgaver og sidst men ikke mindst effektuere. 
 
Desuden er/har du: 
  • Velafbalanceret og kan lide at arbejde i et travlt miljø 
  • Kendskab til landbrugsbranchen på Lolland og Falster
  • Passioneret og udviser stor energi 
  • God til at tager ansvar og følger opgaverne til dørs 
  • Struktureret og har gode samarbejdsevner 
  • Flair for at skabe gode kunderelationer 
Dette er en udadvendt rolle og derfor kommer du som udadvendt person til at trives med den store kontaktflade til både kunder og samarbejdspartnere. Med gennemslagskraft kan du forhandle dig til gode aftaler, skabe resultater og delegere dit ansvar.
 
Det kan du forvente af os 
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en dynamisk organisation med markedets stærkeste brands. Som en del af en stor veletableret organisation får du mange gode kolleger, velordnede forhold, mulighed for personlig og faglig udvikling, og en lang række personalegoder udover en løn, som er i overensstemmelse med dine kvalifikationer.

Du tilbydes et spændende og afvekslende job i et godt uformelt miljø, der er karakteriseret ved frihed under ansvar og hvor god tone og humor vægtes højt i hverdagen. 

Du vil desuden få en attraktiv pensionsordning og sundhedsforsikring, og sidst men ikke mindst, vil du få rig mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen. 
 
Om Semler Agro
Vi er en landsdækkende maskinforretning med mærkerne John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky og vi har en klar ambition om, at være den bedste samarbejdspartner for landbruget. Dette kræver blandt andet en velfungerende intern organisation, som består af de bedste kompetencer og rette hænder til at udføre opgaverne.

I Semler Agro vil vi gerne skubbe til opfattelsen af den traditionelle maskinforhandler, og vi arbejder på endnu flere tiltag, der skal øge vores service - alt sammen for at kunne give landbruget de bedste betingelser for at skabe en succesfuld forretning. Vil du med på den rejse, så send os en ansøgning.

Lær mere om os på www.semleragro.dk

Ansøgning
Lyder dette som noget for dig? så søg venligst stillingen online via linket på stillingsopslaget her.  

Ansøgningsfrist er den 9. august 2019, men der vil løbende blive indkaldt til samtaler, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgsdirektør Lars Frederik Henningsen på mobil nr. 24 90 26 12 eller Direktør Morten Buus på mobil nr. 22 67 68 12.

Adresse
Semler Agro - Lolland
Lolland
0000 Lolland