Information for selvstændige værksteder

Værkstedslitteratur, værktøj og værkstedsudstyr samt diagnosesystemer er også tilgængeligt for frie værksteder. Ethvert professionelt værksted kan søge om at blive autoriseret servicepartner for et eller flere af de mærker vi repræsenterer. Ethvert værksted har tilgang til vor service- og reparationslitteratur på netsiden erWin.

Forskellen mellem autoriseret servicepartner og frie værksteder
Forskellen mellem at drive et frit værksted og et autoriseret servicepartnerskab er stor. Først og fremmest er kravene til administrativt arbejde, uddannelse, samt IT – og værkstedsudstyr omfattende for en autoriseret servicepartner. Dernæst skal specialværktøj og andet udstyr på værkstedet i mange tilfælde være af en helt specifik type. Dette oplyses af Skandinavisk Motor Co. ved forespørgsel.

Ønsker I at blive autoriseret servicepartner?
Er I et professionelt værksted som ønsker at blive autoriseret servicepartner for et eller flere af vore mærker, bedes I kontakte os for uddybende information. Kontaktperson er kvalitetschef Jørgen Orfelt – enten på telefon +45 43 28 83 22 eller mail jno@smc.dk.

Værkstedsudstyr, specialværktøj og diagnoseudstyr
Værkstedsudstyr og specialværktøj kan købes hos os. Dette er originalmærket udstyr som der henvises til i reparationslitteraturen. Skandinavisk Motor Co. forhandler også diagnoseapparater. Software til diagnose-testere købes på erWin´s hjemmesider. For at få adgang til diagnosesoftwaren er det nødvendigt at have et forhandlernummer, og dette ansøges om gennem Skandinavisk Motor Co. For mere information om dette kontakt venligst Jørgen Orfelt – enten på telefon + 45 43 28 83 22 eller mail jno@smc.dk.

Service og reparationslitteratur
Service- og reparationslitteratur er tilgængelig for både privat personer og frie værksteder på erWin´s hjemmesider. Her forefindes den nødvendige information for at kunne servicere og/eller reparere vores mærker. Via chassisnummer vises information om den aktuelle bil. Derefter kan alle oplysninger som behøves hentes frem, som f.eks.: Teknisk produktinformation, reparationshåndbog, strømskemaer, servicenormer og selvstudiehæfter.

Link til erWin

erWin – Volkswagen
erWin – Audi
erWin – ŠKODA
erWin – SEAT

Teknisk support
Vi tilbyder teknisk support for frie værksteder. Kontakt os via det pågældende mærkes hjemmeside.

Teknisk uddannelse
Vi tilbyder også frie værksteder teknisk uddannelse og træning.
Kontakt venligst vores Uddannelsescenter på telefon + 45 43 28 82 00.