azl39poslmxznwqrznde

Først var det Mii: SEAT skærer priser på Ibiza og Toledo helt ned

Der er benhård konkurrence på bilmarkedet. For nyligt skar SEAT 5.000 kroner af prisen på den populære minibil Mii. Nu skærer SEAT så 15.000 kroner af priserne på de større modeller Ibiza og Toledo.

Minibilerne er de sidste par år braget ind i danskernes indkørsel i et afsindigt tempo.  Det har skærpet konkurrencen voldsomt og har sendt priserne i bund.

-Nu er bilkøberne begyndt at købe lidt større biler igen, og det skærper konkurrencen.  Og hvis der er noget, vi kan, så er det at konkurrere. Så nu sænker vi simpelthen priserne meget markant på de modeller, der størrelsesmæssigt ligger over Mii, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør for SEAT i Danmark.

Helt præcist sætter SEAT priserne på den prisvindende Ibiza og den rummelige Toledo ned med 15.000 kroner. Det betyder, at Ibiza nu kan fås fra 99.900 kroner og Toledo fås fra 144.900 kroner.

Afsindigt billigt per måned

De lave priser afspejler sig naturligvis også i SEAT Komplet, der er en løsning med finansiering, forsikring, reparationer og service inkluderet i en fast månedlig pris.

-Vi har netop ændret navnet til SEAT Komplet. For løsningen er mere komplet end vores konkurrenters. Det er en løsning, hvor du som bilejer faktisk kun selv skal betale vægtafgiften og brændstoffet, udtaler Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Med de massive nedsættelser på SEAT Ibiza og Toledo ender de månedlige ydelser for
Komplet-løsningen på henholdsvis 1.693 kroner og 2.161 kroner.

-Det er faktisk vanvittige priser. Tænk at man for under 1.700 kroner om måneden kan få en bil af Ibizas størrelse og kvalitet og kun skal betale for vægtafgift og benzin, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Priserne på de to modeller er sat ned og gælder altså fra dags dato. To versioner sættes
ikke helt så meget ned som de øvrige. Det gælder:

Ibiza-varianter med 1,6 TDI 90 hk motor, der sænkes med kr. 9.500,-

Toledo Essence, der sænkes med kr. 10.000,- 

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk