w6m9wnnvpcnxwdwdmdep

Ekstra lommepenge til sommerferien – SEAT sænker priserne på Mii, Ibiza og Leon

Sommeren står for døren, og mange overvejer i øjeblikket, om man skal sende den gamle bil på pension og køre ud i ferielandet i en spritny model. Det får nu SEAT til at sænke priserne med op til 10.000 kr. på populære modeller, så alle får mulighed for at blive godt kørende i den danske sommer eller på kør-selv-ferien.

Snart pakker mange danskere bilen med børn og bagage, og så drager de enten sydpå til varmere himmelstrøg eller ud i det danske ferieland. Men måske har bilen set bedre dage, og pladsen var måske også bedre, da børnene var mindre. Det får nu SEAT til at tilbyde de populære SEAT Mii-, Ibiza- og Leon-modeller til en pris, hvor de fleste kan være med.

– Vi ved, at mange her i Danmark drømmer om at køre ud i sommeren i en ny bil. Samtidig er vi klar over, at der også skal være råd til en tur sydpå og lommepenge. Det får os nu til at sænke priserne med op til kr. 10.000 på vores populære modeller siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT Danmark.

 – Prisnedsættelserne betyder, at du eksempelvis kan erhverve dig en 5-dørs SEAT Mii fra kr. 84.900 inkl. aircondition eller familiefavoritten Leon Stationcar med 110 hk fra kr. 257.900. Alle modeller er nogle af de mest driftsøkonomiske i deres klasse uanset om det er en Mii, Ibiza eller Leon. Dermed kan man til en meget fordelagtig pris få en ny bil, som er både driftsikker og økonomisk i brug, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

 

Parat til større biler

Sidste år afviklede SEAT en lignende kampagne, hvilket skabte ekstraordinær stor travlhed i forretningerne landet over. Så i år er der bestilt nok modeller hjem til at imødekomme efterspørgslen. Specielt de lidt større modeller er det seneste år blevet populære i Danmark.

– Kunderne vil i stigende grad have de lidt større modeller. Vores Mii er stadigvæk eftertragtet, men interessen for f.eks. SEAT Ibiza er stærk stigende, og vi har registreret en fremgang i salget på 44 pct. sammenlignet med samme periode sidste år. Det er således intet som tyder på, at folk er færdige med at købe de lidt større modeller, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Kampagnen gælder indtil den 31. juli. og omfatter besparelser på kr. 5.000 på Ibiza 5-dørs, kr. 7.500 på Mii 5-dørs inkl. aircondition og kr. 10.000 på både Ibiza Statiocar, Leon 5-dørs og Leon Stationcar. Kampagnen gælder på et stort antal lagerbiler, og der kan høres mere hos den nærmeste forhandler.

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk