lbi6h0c5bzeqjix2swck

Dobbelt pole position og flot placering til danske Nicolaj Møller Madsen ved premieren på Audi Sport TT Cup

Der var fuld fart på weekendens verdenspremiere for Audi Sport TT Cup på Hockenheimring sammen med sæsonpremieren på DTM. En meget stærk weekend for den unge dansker, Nicolaj Møller Madsen.

Den 22 årige dansker var uovervindelig under kvalifikationen og kørte sig til pole position til begge løb. Han var dog ikke i stand til at konvertere sin udgangsposition til en sejr hverken lørdag eller søndag, men han afsluttede en bemærkelsesværdig konsistent weekend med to andenpladser og dermed en andenplads i klassementet. Nicolaj Møller Madsen satte samtidig weekendens hurtigste omgangstid ved lørdagens løb.

“Det var en fantastisk weekend. Jeg opnåede dobbelt pole position og sluttede begge løb i anden position. Jeg kan kun skyde skylden på mig selv for ikke at vinde det første løb, da jeg lavede en dårlig start. Safety car perioden kompromitterede mit andet løb, men jeg sluttede stadig som toer, og jeg er runner-up i klassementet med kun et point, så absolut en god start på året.”

De 2 Audi Sport TT Cup åbningsløb blev vundet af Marc Coleselli (A) og Dennis Marschall (D). I den samlede stilling er det Marschall, der fører med 43 point efter de første to af i alt tolv løb i denne sæson. Nicolaj Møller Madsen (42 point) og Coleselli (41 point) indtager anden og tredje pladserne i klassementet forud for den næste runde på Norisring (26.-28. juni).

Se en kort sammenklipning af weekendens løb med blandt andre Nicolaj Møller Madsen her: https://vimeo.com/126675790

Samlet stilling efter weekendens løb (se flere resultater i vedhæftede fil):

1 Dennis Marschall / DEU (43)

2 Nicolaj Moller Madsen / DNK (42)

3 Marc Aurel Coleselli / AUT (41)

4 Joonas Lappalainen / FIN (28)

5 Christoph Hofbauer / DEU (25)

6 Alexis van de Poele / BEL (24)

7 Jan Kisiel / POL (23)

8 Levin Amweg / CHE (23)

9 Anton Marklund / SWE (20)

10 Emil Lindholm / DEU (18)

11 Josh Caygill / GBR (14)

12 Loris Hezemans / NLD (11)

13 Mikaela Ahlin-Kottulinsky / SWE (11)

14 Gosia Rdest / POL (11)

15 Kaan Önder / TUR (9)

16 Shaun Thong / CHN (6)

_______________

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk