n8pnw83lolb6xrzaz43z

Danske Nicklas Nielsen ligger nu samlet nr. 3 i Audi Sport TT Cup

Efter weekendens podieplacering i Audi Sport TT Cup ligger 19-årige Nicklas Nielsen nu samlet nr. 3 med to løbsweekender tilbage af sæsonen.

“Jeg satte hurtigste tid i den frie træning, så det var en god start, men i kvalifikationen måtte jeg dog nøjes med femtepladsen i hver session,” opsummerer Nicklas Nielsen. “I første løb fik jeg en god start og avancerede to pladser. Så blev jeg ramt af Joonas Lappalainen og faldt tilbage men fik alligevel kørt mig op på en ottendeplads. Det andet løb var vanskeligt på grund af kollisionen i begyndelsen af løbet. Efter genstarten var jeg hurtig og forsøgte at holde trit med Joonas Lappalainen, men i sidste ende var han hurtigere end mig. Det er en skam, at løbet var så kort, for jeg ville have ønsket at have mere tid til at angribe igen. Jeg er dog tilfreds med andenpladsen.”

Joonas Lappalainen (FIN) og Dennis Marschall (DEU), der ligger hhv. nr. 1 og 2 i den samlede stilling, kørte begge Audi Sport TT Cup sidste år, mens Nicklas Nielsen er den bedst placerede rookie i Audi Sport TT Cup. Den 24.-25. september i Budapest afholdes den 6. af de i alt 7 løbsweekender, mens ringen sluttes igen på Hockenheim til sidste løbsweekend den 15.-16. oktober.

Læs mere om Audi Sport TT Cup: https://www.audi-mediacenter.com/en/audi-sport-tt-cup-272

Video fra weekendens løb: http://www.audi-motorsport.com/de/en/tt-cup/events/race_nuerburgring2.html

_______________

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk