l8qxu9aoak2vju53pngz

Dansk racertalent styrer mod Top3 i Audi Sport TT Cup

Det unge racertalent Nicklas Nielsen har gjort det så godt i første halvdel af Audis one make cup, at han inden weekendens løb ligger på en samlet 4. plads i klassementet.

Hans kompetencer bag rattet har allerede ført til to podiepladser. I den kommende weekend skal han gøre sit for at hente nogle af de 13 points, der er mellem ham og en plads blandt de tre hurtigste i feltet.

Den unge østjyde har også gjort sig bemærket hos Audis motorsportschefer og er blandt de tre eneste deltagere i årets cup, der er blevet optaget på Audi Sport Racing Academy. Her er han i meget kompetente hænder hos instruktøren, Pierre Kaffer, der er tidligere LMP1-, DTM- og GT3-kører for Audi. Sammen har de netop overstået den første af i alt seks test, der skal forberede Nicklas Nielsen på en sæson som GT3-kører i 2017.

Det første af weekendens to løb på Nürburgring ligger lørdag aften kl. 18.10, mens det andet starter søndag morgen kl. 8.50. Følg bil #5 (Nicklas Nielsen) og bil #42 (Patrick Egsgaard) på www.audimedia.tv eller via SmartTV-app’en Audi MediaTV.

Læs mere om Audi Sport TT Cup her.

________________

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk