iwgswqbc7t75noi6zu6r

Biludstillingen i Geneve – SEAT afslører sine fremtidsplaner med 20V20

SEAT har blikket stift rettet mod år 2020. I disse dage præsenterer den spanske bilproducent sin strategiske vision for fremtiden i Geneve, da man fremviser 20V20-konceptbilen (det står for Vision 2020) – en SUV, som sætter retningen for mærkets fremtid og viser mærkets nye designsprog. “20V20 viser vores ambitioner”, udtalte SEAT President Jürgen Stackmann i dag i forbindelse med koncernens præsentation på biludstillingen i Geneve. “Den er vores ledestjerne og fyrtårnet for vores udviklingsarbejde de næste 5 år”.

Stackmann understregede, at “SEAT vil anvende den succesfulde Leon-produktformel til hele mærkets modelprogram. Vi har truffet alle de produktrelaterede beslutninger med henblik på at konsolidere den succes, som startede med introduktionen af LEON, og vi har færdiggjort vores produktplan for de kommende år. SEAT vil ændre fokus fra små biler til kompakte biler. Fokus ændrer sig i opadgående retningtil store, hurtigt voksende og mere rentable segmenter”. Desuden bekræftede Stackmann endnu en gang mærkets dedikerede arbejde med at optimere opkoblingsmulighederne.

SEATs President offentliggjorde også, at mærket har fortsat sit positive momentum i årets første 2 måneder i forhold til samme periode i 2014: “Til dato er vores globale salg steget med 7,5 %”. Stackmann understregede, at SEAT i 2014 øgede sit salg med over 10 % for andet år i træk, og fremhævede de store markeder i EU inklusive Tyskland, Spanien, Storbritannien og Italien, hvor mærket oplevede en vækst på 10 % eller mere.

Leon-familiens succes er forklaringen på den store stigning i salget. “For første gang i virksomhedens historie har vi solgt flere eksemplarer af Leon end af Ibiza. Leon-familien er nu komplet”, opsummerede Stackmann, som også annoncerede verdenspremieren på SEATs første kompakte SUVi forbindelse med næste års udgave af biludstillingen i Geneve.

20V20 – SEATs strategiske vision

SEAT 20V20 kombinerer den dynamiske silhuet fra en 4-dørs sportscoupé med en SUV’s raffinement og fleksibiliteten fra en mellemstor stationcar. Med en længde på 4,659 m, 20″ fælge og det beslutsomme udtryk, som de komplette adaptive LED-forlygter giver, har denne SUV et robust udseende, som dog på ingen måde virker aggressivt, og i kabinen er der masser af plads til fem personer i de førsteklasses omgivelser. Desuden øges komforten og sikkerheden endnu mere takket være en omfattende pakke af førerassistentsystemer. Det store udbud af motorer indeholder både højtydende TSI- og TDI-motorer og plug in-hybridmotorer. Motorkraften overføres til hjulene via DSG-gearkassen og det elektronisk regulerede firehjulstræk.

Leon ST CUPRA fuldender den sportslige modelrække

SEAT viser også den nye Leon ST CUPRA, som vil supplere 3- og 5-dørs versionerne, for offentligheden i Geneve. Stationcarversionen af SEATs mest sportslige model er en unik kombination af toppræstationer, stil og anvendelighed. Leon ST CUPRA 280 accelererer fra 0-100 km/h på kun 6,0 sek., og den har en maksimal bagagerumsvolumen på 1.470 l. Den nye Leon ST CUPRA er en sikker vinder, hvad angår design, køreegenskaber og fremragende værdi for pengene, og den er den perfekte sportsvogn til alle tilværelsens aspekter: fra arbejde til familie og fra sport til fritidsinteresser.

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk