anpiebssq7btvzp4u6ll

Audi vinder kunder med gode priser

Audi er kommet rigtig godt fra start, efter at regeringen præsenterede aftalen om ændring af registreringsafgiften, og salget af biler gik i gang igen efter en måned på vågeblus. Der er mange kunder ved Audi forhandlerne, nu hvor også privatleasing er kommet i spil igen, og kunderne er klar til at købe bil med de nye priser og efter at have haft god tid til at overveje valget af bil, mens politikerne forhandlede om afgifter.

Direktør Lars Kornelius forklarer: ”En af årsagerne, til at så mange kunder vælger at købe en Audi nu, er, at prisen på mange af vores biler med den nye registreringsafgift er faldet med 58.305 kr., der var det maksimale, registreringsafgiften kunne blive nedsat med, hvis bilen er tilstrækkelig brændstoføkonomisk og har 5 stjerner i Euro NCAP testen. Det har naturligvis gjort en Audi tilgængelig for flere forbrugere.”

Lars Kornelius fortsætter: ”En anden og mindst lige så væsentlig årsag er, at vi hos Audi i øjeblikket kører med to rigtig gode kampagnetilbud på henholdsvis Audi A4 Avant Edition Plus til 399.995 kr. og Audi Q3 Limited Edition til 316.100 kr. – begge kampagnemodeller med højere udstyrsniveau.”

Audi A4 er den bedst sælgende bilmodel i Audis historie og står for avanceret teknologi, solide køreegenskaber og klassisk design. Med en Audi A4 Avant Edition Plus får man en attraktiv Audi A4 Avant 2.0 TFSI 190 hk med en samlet besparelse på 103.615 kr. efter afgiftsnedsættelsen.

Med Audi Q3 Edition Plus får man en Audi Q3 2.0 TDI ultra 150 hk, der giver føreren overblik i trafikken, kraftoverskud kombineret med god brændstoføkonomi, og en samlet besparelse på op til 113.000 kr.

Man kan således blive fornemt kørende til en god pris, hvis man vælger at slå til nu.

De to kampagnemodeller fås også med andre motorer. Læs mere om motorer og udstyr:
Audi A4 Avant Edition Plus: sites.audi.dk/a4-edition-plus/
Audi Q3 Limited Edition: sites.audi.dk/audi-q3-limited/

Se flere billeder:
Audi A4 Avant: www.audi-mediacenter.com/en/audi-a4-avant-25
Audi Q3:
www.audi-mediacenter.com/en/audi-q3-57

_______________

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk