hjd1pul1k4hailjxypxf

Audi til Auto China 2016 i Beijing

Med tre nye produktionsmodeller og en ny konceptbil understreger Audi sin position som markedsleder i premium-klassen til årets Auto China i Beijing, der løber fra den 25. april til den 4. maj. For første gang præsenterer Audi den nye TT RS Coupé og den nye Audi TT RS Roadster. Andre der får deres debut i Beijing er en ny Audi A4 L samt Audis connected mobility konceptbil.

Imponerende ydelse: Den nye Audi TT RS
Den nye femcylindrede motor i Audis TT RS leverer 400 hk. Sammen med quattro-drivlinjen er den garanti for sportslig køreglæde med maksimal trækkraft. Seks gange i træk har en international jury af motorjournalister kåret 2.5 TFSI-motoren til “engine of the year”. Nu har Audi videreudviklet den femcylindrede motor på alle områder – med letvægtstiltag, reduceret indre friktion og en forøget kraftudfoldelse. Det maksimale drejningsmoment på 480 Nm er til rådighed fra 1.700 til 5.850 omdr./min.

TT RS Coupé accelererer fra 0 til 100 km/h på 3,7 sek., mens Roadster-modellen klarer sprinten på 3,9 sek. – det svarer til niveauet for supersportsvogne. Tophastigheden er af Audi elektronisk begrænset til 250 km/h, som tilvalg først ved 280 km/h.

Audi TT RS kan takke den lave vægt og den sportsligt afstemte undervogn for sine fremragende køreegenskaber. Det direkte styretøj formidler en tæt kontakt med kørebanen og gør ambitiøse køreture gennem sving til en sand fornøjelse. For første gang i en serieproduceret Audi anvendes der baglygter i Matrix-OLED-teknologi (organic light emitting diode). De udstråler et ekstremt homogent og kontrastfyldt lys.

High-tech, elegance og top-komfort: Den nye Audi A4 L
Den nye Audi A4 L er nu endnu større. Med en længde på 4,81 meter og en akselafstand, der måler 2,91 meter – fire cm længere end på den forrige model – kan dens passagerer rejse med en komfort og rummelighed svarende til en full-size model. Til trods forstørrelsen er bilens vægt faldet betydeligt og har smidt hele 110 kg sammenlignet med forgængeren. Sedanens strømlinede design bidrager også betydeligt til dens effektivitet.

Den nye sedan tilbyder mange intelligente teknologier. Al vigtig data kan også findes i Audi virtual cockpit, der kan fås som tilvalg. Rækken af førerassistentsystemer sætter standarder for sin klasse. For første gang nogensinde udstyres Audi A4 L med Matrix LED teknologi. Som standard er bilen udstyret med Xenon plus forlygter. Bilen fås kun i Kina, hvor kunderne kan vælge mellem to TFSI-motorer – 2.0 TFSI med enten 190 hk eller 252 hk. 

Audi connected mobility concept – intelligent mobilitet for mega-byer
Audi connected mobility konceptbil, som får premiere i løbet af Auto China 2016, er baseret på den nye Q3, der introduceres på det kinesiske marked senere i år. Det tilbyder sporty og multifunktionel mobilitet for indbyggere i millionbyer og er særligt tilpasset markeder med stigende urbanisering som for eksempel Kina.

Indbygget i den bagerste kofanger er et 1,5 meter langt, multifunktionelt longboard. Konceptbilens infotainment-system udregner det hurtigste mobilitets-mix på basis af real-time trafikdata, som forholder sig til både destination og forventet ankomsttidspunkt. Er longboardet den hurtigste transportform, anbefaler systemet, at føreren fortsætter turen med det el-drevne board. Longboardets batteri har en rækkevidde på mere end 12 km med en tophastighed på 30 km/t.

Mere information kan findes på: www.audi-mediacenter.com/en/beijing-2016.

Her finder du dagens pressekonference: www.audimedia.tv

______________

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk