jix9cewotgqwuht5rcrn

Audi tager 5 priser ved Connected Car 2015

Audi er for tredje år i træk det mest succesfulde mærke i Connected Car Award konkurrencen arrangeret af Auto Bild og Computer Bild. Mærket med de fire ringe vandt i alt fem ud af ni priser, hvilket er én mere end i 2013 og 2014. Audi e-tron quattro concept vandt kategorien ”New Mobility”, men Audi tog også førstepladsen i kategorierne Navigation, Internet-integration, Multimedie/underholdning og Telefon.

Audis integration af Google-tjenester sejrede i Navigations-kategorien. LTE Wi-Fi hotspot, som tilbyder hurtig dataoverførsel mellem op til otte enheder, vandt i Internet-integrations-kategorien. Audi phone box til tilslutning af mobiltelefoner og trådløs opladning tog førstepladsen i kategorien Telefon. Sejren i kategorien Multimedie/underholdning gik til 3D-lyd fra Bang & Olufsens sound system. Og endelig tog Audie-tron quattro concept førstepladsen i “New Mobility” kategorien for sit visionære elektriske drivsystem.

“Efter vores fire priser i 2014 gør det os mere stolte end nogensinde at vinde i yderligere en kategori i år. Dette er belønningen for Audi teamets hårde arbejde og motiverer os til fremtiden. Vi arbejder også på næste år at tackle mange milepæle på vejen til connected mobilitet og til løbende at forbedre trafiksikkerheden,” siger Ricky Hudi, Executive Vice President Electronic Development.

Det er tredje gang, at Auto Bild og Computer Bild magasinerne har præsenteret Connected Car Awards. Eksperter fra begge magasiner valgte kandidaterne i alle ni kategorier, og læserne stemte derefter på deres favoritter. Priserne for Connected Car Award vinderne vil blive præsenteret i løbet af Consumer Electronics Show (CES) i januar 2016 i Las Vegas.

Se flere billeder af Audi e-tron quattro concept her: www.audi-mediacenter.com

_______________

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk