xffsx0oeltertpysqe0e

Audi støtter Danmarks Indsamling

Danmarks Indsamling foregår én gang om året og er 12 humanitære organisationer og DR, der sammen med resten af Danmark samler ind for at hjælpe med at nå FNs verdensmål i nogle af verdens fattigste lande. Indsamlingen foregår netop nu og kulminerer i et stort indsamlingsshow på DR1 lørdag den 3. februar. I år er temaet ”Hjælp børn uden hjem”.

Audi hjælper også med indsamlingen, og derfor kan man i løbet af TV-showet bl.a. vinde en Audi A1, en Audi A3, en Audi A4 Avant og en Audi Q2.

For at deltage i lodtrækningen om at vinde en Audi, skal man sende en SMS med navnet på den bilmodel, man ønsker at vinde til 1212 eller ringe på et specifikt telefonnummer. Send f.eks. “A4” til 1212 eller ring på 90 56 50 80 for at deltage i lodtrækningen om en Audi A4 Avant. Når man SMS’er eller ringer, bidrager man samtidig med 150 kr. til Danmarks Indsamling. Det er dog først muligt at SMS’e eller ringe, når de enkelte lotterier nævnes i TV-showet.

Læs mere om de Audi modeller, man kan vinde, samt mere præcist om hvordan man deltager i lodtrækningen: www.audi.dk/indsamling

Læs mere om Danmarks Indsamling: www.danmarksindsamling.dk/

Læs mere om FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, hvor Danmarks Indsamling arbejder for målene Afskaf Fattigdom, Stop Sult, Sundhed og Trivsel, Kvalitetsuddannelse samt Rent Vand og Sanitet: www.verdensmaalene.dk/fakta/verdensmaalene

Se flere billeder af Audi biler: www.audi-mediacenter.com/en/photos

_______________

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk