y6bfpckevmekucahlwxp

Audi sender dansk talent tættere på Le Mans-drømmen

Nicolaj Møller Madsen, der blev nr. 2 i Audi Sport TT Cup 2015, har netop sikret sig et sæde i Europas største GT3-serie.

I 2015 sikrede den 22-årige fynbo sig syv podieplaceringer og en andenplads i den samlede stilling i Audi Sport TT Cup-sæsonen. I 2016 er han som den eneste af TT Cup’ens 18 unge kørere netop blevet tilbudt et sæde af Audis mest succesrige GT3 Team, Phoenix Racing, hvor han i stedet for Audi TT skal køre Audi R8 LMS.

”Jeg kan slet ikke vente til, det første løb køres i april. Audi har fortalt mig, at de ikke har nogle resultatmæssige krav, men at de vil se, at jeg udvikler mig som kører. Jeg har dog en klar målsætning om at ende i Top 3 i Silver Cup for kørere under 25 år”, fortæller den unge racerkører. Hans mål er i 2017 at kunne sætte sig i en Le Mans-bil og tilføje flere flotte resultater til Audis triumfer på den franske bane. Og med en plads i dette års GT3-serie er han rykket tættere på målet.

Første chance for at følge Audi-talentet er den 8.-10. april, hvor det første af seriens fem løb sættes i gang på Misano World Circuit Marco Simoncelli i Italien.

Læs mere her om Nicolaj Møller Madsen og Audi i GT Racing.

________________

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk