y4z9cneviz69phrlwx1r

Audi Q7 sætter standarder inden for bl.a. betjeningskoncept, infotainment og tilslutningsmuligheder

Audi har officiel verdenspremiere på den nye Q7 på Detroit Motor Show. Sammenlignet med den forrige model er vægten blevet reduceret med 325 kilo, og den er dermed den letteste SUV i sin klasse. Med sit helt nye letvægtschassis tilbyder Q7 imponerende CO2 niveauer og en fantastisk komfort kombineret med performance fra en sporty Audi. Samtidig er den nye Q7 spækket med ny teknologi.

Audi Q7 har en letvægtskonstruktion, der for en stor del består af varmpresset stål og aluminium, og hvordan vægten er blevet reduceret med 325 kg. fremgår af denne video:

Audi Q7 sætter standarder med hensyn til bl.a. betjeningskoncept, infotainment og tilslutningsmuligheder. Her er et lille udvalg af nogle af de nye teknologier.

Q7 er udstyret med Audi virtual cockpit, og den nye MMI all-in-touch kontrol unit med en stor touchpad gør betjeningen nem og intuitiv: 

Audi Q7 kommer samtidig med et nyt top-of-the-line element i Audis connect portefølje: Audi smartphone-interface bringer “Apple Car Play” og “Google Android Auto” om bord. Begge platforme er tilpasset til brug i bilen og tilbyder online musik tjenester, navigationsfunktioner, ubesvaret opkald / aftalepåmindelser og besked-funktioner. Over tid vil disse få følgeskab af adskillige tredjepartsapplikationer som f.eks. Spotify og WhatsApp.  

Audi Q7 er også banebrydende i bagsædeunderholdning. En eller to Audi tablets med 10,1 tommer skærme fungerer som bagsædeskærme. Audi tablet kan holde til de krævende udfordringer i en bil – den er temperatur-resistent og giver den nødvendige sikkerhed i tilfælde af kollission i modsætning til konventionelle end-device-løsninger. Audi tablet er forbundet til MMI navigation plus via WiFi, og det er dermed muligt at opnå adgang til radio, medie, navigation og bil funktioner i Audi Q7. 

Se i øvrigt tidligere udsendt pressemeddelelse.

Forbrugsangivelse for Audi Q7:
Brændstofforbrug ved blandet kørsel i km/l: 12,0 – 17,5*
CO2-emission ved blandet kørsel i g/km: 183 – 149*

*En bils brændstofforbrug og CO2-emission varierer alt efter valget af fælge og dæk og afhænger ikke kun af bilens effektive udnyttelse af brændstoffet, men påvirkes også af kørestilen og andre ikke-tekniske faktorer.

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk